Sla over en ga naar de inhoud
Bio kapsalon Lillith

Bio kapsalon Lillith

Bio kapsalon Lillith zit op fietsafstand van bij mijn thuis. In de schaduw van de kerk van m'n dorp heeft Karolien haar heerlijke Biologische kapsalon Lillith. Ik kwam er nadat ik jarenlang m'n haar had geteisterd met chemische kleuringen, extentions, veel föhnen en opsteekwerk. Mijn haar was broos, m'n hoofdhuid jeukte constant en ik werd grijs en was ten einde raad.

Karolien werkt met natuurlijke producten en creëerde zelfs onlangs zelf haar hoofdhuid en haarolie 'goei olie' die je , naast op je hoofd, op je hele lijf kan smeren.

En ze is bijna klaar met haar eigen shampoolijn.

Bij haar kom ik altijd tot rust, ze staat alleen, dus er is geen onrust van vele föhns door elkaar heen of luide muziek , scherpe geuren en geluiden. Dingen waar ik vroeger in een kapsalon 'wiebelig' van werd. Nee wat rustige muziek, een lekker theetje of kopje koffie, zalige geuren en de groentesoep ( want zo ruikt mijn kleurenbad) op m'n hoofd.

Vervolgens nog wat massage bij het uitspoelen ervan en dan weer met een mooi , glanzende haardos op de fiets. Zalig !

Samen voor een gezondere en gelukkigere wereld?

Wil je als bedrijf of merk de handen in elkaar slaan om mensen de tools en kennis te geven voor een gezond leven? Contacteer mij dan gerust. 

Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.File

Volg me op social media!

Wil je zeker niks missen? Mijn social media staat boordevol handige en plezante informatie.