Sla over en ga naar de inhoud
A.Vogel

A.Vogel

Dit merk helpt mensen op een natuurlijke manier gezond te blijven. Of weer te worden. Ik ben al jaren fan van A. Vogel, ik leerde de producten kennen dankzij mijn schoonvader; kranige 85 jarige die zweert bij de A.Vogel producten. Als er maar iemand zich een beetje ‘minder’ voelt, komt hij meteen met één van de A.Vogel producten aanzetten uit z’n ‘supplementenbak’. We grappen wel eens dat ie waarschijnlijk ‘stille vennoot’ is.
10% korting online met code Mar10

Dit merk helpt mensen op een natuurlijke manier gezond te blijven. Of weer te worden.

Ik ben al jaren fan van A. Vogel, ik leerde de producten kennen dankzij mijn schoonvader; kranige 85 jarige die zweert bij de A.Vogel producten. Als er maar iemand zich een beetje ‘minder’ voelt, komt hij meteen met één van de A.Vogel producten aanzetten uit z’n ‘supplementenbak’. We grappen wel eens dat ie waarschijnlijk ‘stille vennoot’ is.  

Zijn stramme knieën houdt ie onder controle met Atrosan, Alchemilla om z’n gewrichten soepel te houden, Urticalcin voor sterke botten, z’n weerstand en vitaliteit ondersteunt ie in Coronatijden met Echinaforce forte vitaal,  o ja en niet te vergeten Cranberry voor z’n  blaas en Geriaforce om de fijne  haarvaten te beschermen, voor z’n brein en koude handen en voeten.

Let wel ;ik belde hem en vroeg: wat slik je nu precies van Vogel en ik kreeg bovenstaande opsomming .Toegegeven hij is een goed voorbeeld van een gezonde levensstijl; tot z’n 85 ste jogde, tenniste, fietste, wandelde en yogaade hij er lustig op los.

Zodoende werd ik ook fan, ik ben een ‘binnenvetter’ en ondersteun mijn maag in stresstijden met Molkosan en ik ondersteun m’n weerstand in ‘snotterige tijden (R in de maand ) met Echinaforce met VitC.

Kortom: ik ben fan en zweer, net als m’n schoonpapa, ondertussen bij deze natuurlijke zelfzorgmiddelen. Opvallend is het wel dat de producten in Nederland en België enigszins anders gedoseerd zijn.

Dit omdat onze wetgeving anders is dan die in Nederland mbt gezondheids ondersteunende producten. Sowieso is alles natuurlijk, veilig en van een hoge kwaliteit. 

Je kan je producten van Vogel met 10% korting bestellen via hun site . Daarvoor gebruik je de kortingscode MAR10

De grondlegger van het merk is Alfred Vogel: een onvermoeibaar onderzoeker, een begenadigd spreker, een wereldreiziger en een mens die als geen ander de toegevoegde waarde van de natuur begreep. Zijn kennis en inzichten legden de basis voor de geneeskrachtige producten van het merk A.Vogel.Op hun site vind je ook heldere voorlichting over een gezond en evenwichtig leven. Waar nodig kan je dat dan aanvullen met zelfzorgmiddelen die natuurlijk, veilig en hoog kwalitatief zijn.

Samen voor een gezondere en gelukkigere wereld?

Wil je als bedrijf of merk de handen in elkaar slaan om mensen de tools en kennis te geven voor een gezond leven? Contacteer mij dan gerust. 

Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.File

Volg me op social media!

Wil je zeker niks missen? Mijn social media staat boordevol handige en plezante informatie.