Sla over en ga naar de inhoud
• 12 jun. 21

Mar10's Podcast Seizoen 2 Afl. 1 Zet je mooie kwaliteiten in de verf

schoonheid cent pur cent caroline rigo

Voel je goed in je vel en maak een statement.

Topvisagiste Caroline Rigo is een inspirerende onderneemster die resoluut kiest voor pure ingrediënten, lief voor jezelf en de natuur.

'Cent pur Cent' is good hearted, good inspired en good connected.

Met andere woorden: make up en verzorging hoeven geen masker te zijn,  maar eerder het extra zetje om je nog krachtiger en beter in je vel te voelen. Zorg voor jezelf dragen en aanvaarden dat je niet perfect hoeft te zijn is haar boodschap en daar kan ik alleen maar héél erg achterstaan. 

Ik ontdekte de producten van Caroline een aantal jaar geleden en was meteen  nieuwsgierig naar het verhaal achter deze mooie, natuurlijke én Belgische make up lijn. Toen ik Caroline vervolgens ontmoette was ik 'hooked', want wat een power vrouw en wat een positieve energie straalt deze vrouw uit.

En dat stopt ze ook in haar bedrijf en de boodschap die ze via haar producten verspreid. Ik vond het dan ook alleen maar logisch om haar als m'n eerste gast uit te nodigen voor het tweede Podcast seizoen van Mar10's Podcast, omdat ik de komende weken een paar inspirerende en krachtige vrouwen aan jullie wil laten horen. 

Over opnieuw starten, kiezen voor je dromen en positief(ver) in het leven staan. Veel luisterplezier en als je wil snuisteren doorheen de Cent pur Cent spulle, kijk dan zeker eens onder de etalage .