Sla over en ga naar de inhoud
• 16 jun. 15

Yess quality time samen met jullie

Sinds ik deze blog startte was het mijn bedoeling om directer in contact te komen met al de mensen die me volgen,
mijn boeken lezen en ook diegenen over de streep te trekken mbt. Een makkelijke en gezonde levensstijl.

Ondertussen is er een nieuw hoofdstuk aangebroken en dat zijn de workshops die ik voor jullie en met jullie wil organiseren.
Niet van die workshops waar iedereen onderuitgezakt in z’n stoel zit te knikkebollen, ook niet met een zwaaiend belerend vingertje, of met een bevlekt kookschortje.
Neejeu , neejeu, ik geef al een tijdje workshops en lezingen in opdracht van mensen die me vanuit hun organisatie of bedrijf uitnodigen en boeken.

Mijn idee is altijd geweest dat ik op een fijne manier met de mensen wilde praten, lachen, reflecteren over dat wat gezond én plezant leven kan zijn.
Tijdens zo’n lezing sta ik niet achter een stijve desk , maar  beweeg, beleef en beeld ik de dingen die ik wil doorgeven uit.
Ook voor ernstige bedrijven, want iedereen houdt van goeie info mét af en toe wat humor.

Er wordt dus wel es gelachen, gegniffeld en geknikt bij de herkenning in m’n verhalen.
Meestal breng ik allerlei spulletjes mee om m’n publiek ook echt te laten ‘proeven’ van dat wat ik een plezante en gezonde levensstijl noem.
Van koekjes tot olijfolie, thee , ‘gepimpt’ water of de tokkelmassage die je in 2 minuten leert en die je heel wat straffe koffie's bespaart , het kan allemaal.
Maar als je in opdracht werkt, dan moet het meestal toch in zo’n anderhalf uur verteld worden en zodoende kon ik sommige dingen niet doen of
vertellen wegens ‘te weinig tijd’ .

Vandaar dat ik heb beslist om nu ook zelf workshops te organiseren van een halve dag, met een natje en een droogje , een prettige ruimte
om je écht onder te dompelen in een plezante , gezonde levensstijl, met alle voorzieningen die ik nodig vind voor zo’n dag tjokvol ‘quality - time’.

Op 7 augustus gaat het dus écht gebeuren, de première van mijn eerste, van hopelijk een hele serie, ‘quality -time’ met en voor jullie.
Tijdens die halve dag gaan we samen doorheen de ups en downs des levens om er overal de upside voor te vinden,
met tips & tricks die helpen bij stress, het ‘ik-wil-nu-m’n kids-achter-t behang-plakken-moment ‘, de baalmomenten en de ‘ik-voel-me-een-vaatdoek’ fases;
Op het einde van onze halve dag samen geef ik je 'Mar10 survival tricks' mee die je helpen om heel veel 'quality-time' in te bouwen zonder dat er iemand gaat morren.
En om daarbovenop ook nog es geld uit te sparen ! Jeujjj !!

Ik zorg voor lekkere natjes en droogjes en zet een verrassingstasje klaar om mee naar huis te nemen..
Nieuwsgierig en zin om mee te doen?
Schrijf je dan snel in onder het hoofdstuk ‘workshops’ voor onze quality-time première. Plaatsen zijn beperkt.

Dikke knuffel !

Mar10