Sla over en ga naar de inhoud
• 30 mrt. 15

Wow wow wat een weekend en woop woop wat een emo roetsjbaan

Wat was het zaaaaaalig de afgelopen drie dagen, zoveel indrukken, zoveel mooie ontmoetingen en zo trots dat ik ben !

De persconferentie was gezellig en druk, met pers en toffe blogsters, vrienden en familie.

Ik zat letterlijk te 'blinken' van blijdschap, de mooie rok van #essentiel mét vlinders, toepasselijker kan het toch niet en de mooie make-up en haar door ons #top #makeupartist #Giusisciarratta hielp ook, aangeizen ik van de zenuwen die nacht niet écht goed had geslapen ..

Native in de muntstraat in Antwerpen is een absolute aanrader voor iedereen die in de koekenstad eens lekker , gezond biologisch wil eten.

De brunch was om je duimen af te likken !

De goodiebag zat tjokvol lekker en goed, met dank aan de lieve sponsors, #Hebe, #Amanprana, #Amanvida, #Brita, #JYB, #Sanguisorba, #miracle tea, mamacreatief , #Lannoo en #Goedgevoel. Allemaal spullen waar ik graag mee werk en van proef!!

De #Goedgevoelladiesfair na de persconferentie was een bad vol leuks, met vele workshops met vele madammen en een paar heren die braaf luisterden naar mijn Me-Be-time interactieve workshop om vervolgens massaal het boek aan te schaffen en door me te laten signeren. De goed gevoel boekenstand was gisteren uitverkocht, dus nu allemaal hop naar de boekhandel of bestellen voia deze site , rechtstreeks bij Lannoo, thuis bezorgd (mét korting).

Dus lieve lezers, enthousiastelingen en straffe madammen en meneren die aan het boek en de fair meewerkten : dank dank dank.

Vanuit de grond van mn hart.