Sla over en ga naar de inhoud
• 26 dec. 17

Wat een jaar wat een jaar ...

jaaroverzicht mar10minuutjes

2017 is een jaar dat me nog lang zal bijblijven, het jaar van o zoveel geboortes:

 

*Van het ontstaan van mijn Youtube kanaal Mar10 minuutjes waarmee ik zoveel meer vrouwen én mannen kon bereiken.
Een toevallige ontmoeting met Jacky De Forte , bezielster van Faster Sales Academy leidde tot veel hilarische opnamemomenten en bloed, zweet en tranen.


Ik speelde al lang met het idee om een kanaal op te richten om zo, los van opgelegde richtlijnen van één of andere zender, gezonde én leutige tips & truukjes door te geven. En zo meer mensen te kunnen bereiken, maar eerlijk: elke week een filmpje leveren van zo'n 10 minuten , dat is hard werken.

Naast de lezingen, schrijfstukken en workshops kroop ik in m’n pen om research te doen, scenario's uit te schrijven, teksten te leren, sets in m’n eigen huis te decoreren, alle 'props' te voorzien, make-up, styling, haar en presentatie te voorzien, om vervolgens ook de eindregie , tekst en info bij de filmpjes te verzorgen.
Jacky kroop in haar vrije uren achter de camera /iphone om te filmen en achter haar computer om te monteren, soms tot een 'kot' in de nacht.


Ik dacht, dat doen we wel efkes, maar man man man, dat hadden we een beetje onderschat..

Ondertussen hebben we al zo'n 60 tal filmpjes gemaakt die al zo'n 200000 werden bekeken . Niet makkelijk aangezien de meeste van jullie niet zo'n YOUTUBE kijkers zijn . Maar als jullie je abonneren ( = altijd gratis) op mijn youtube kanaal, dan mis je geen enkel filmpje en kan ik mijn aantal volgers op YOUTUBE hopelijk ook verbeteren , dwz meer armslag , want grotere community.

*Van mijn boek Menopower waarmee ik het woord pauze bij zoveel vrouwen kon omdraaien naar -power !!!
Het boek veroorzaakte een zalige golf van woorden, gesprekken en gelukkig ook veel lezeressen die het boek ook deelden met ander vrouwen..


Op de goed gevoel ladies fair leidde dat tot mooie gesprekken, tijdens de workshops tot ontroerende situaties..Het boek zorgde ook voor gelukkig veel tamtam rond 'vaginale atrofie (droogte)' en de oplossingen daarvoor. Een laserbehandeling die heel veel vrouwen en hun partners écht kan helpen ofwel de MonaLisa Touch , een behandeling die je bij je gynaecoloog krijgt. 

 

*Het was ook het jaar waarin de plantendrank, speciaal voor vrouwen in de Menopower ; dat al een tijd werd verkocht als plantenbiotoop nummer 172 , de naam Menopower kreeg.

*Die Menopowerdrank, mijn boeken en een paar van mijn favoriete producten kan je ook in de shop van deze site , met korting bestellen, check it out !!...

*Het was het jaar van de eerste buitenlandse me-time/power-time weken in Portugal.
Ik had het voorrecht zo een groep vrouwen te ontmoeten en beter te leren kennen die me inspireerden en sister wilden noemen.
En nee dat is geen sekte, het is een soort van vrouwelijke versie van 'me maten..' mijn 'sisters' dus.

Kortom het was druk, druk, druk en da's nog niet alles , want in het staartje van dit jaar tekende ik een contract voor een 6 de boek. Ofwel de herbewerkte versie van m'n eerste en tweede boek. Live, love & laugh en het gezonde kookboek Easy, healthy, fast worden samen één vernieuwd boek. Met nog meer tips & truukjes en een hoop plant-aardige recepten erbij. In Maart komt het boek uit en op de Goed gevoel ladies fair kan je hem als eerste kopen en signeer ik het boek met alle liefde.

En er komt nog meer zene :

* Ik werk momenteel hard aan een nieuwe site/ shop en nieuwe filmpjes.

* In 2018 komen er nieuwe reizen naar Spanje en Portugal en trek ik , in het gezelschap van 3 andere coachen naar de Ardennen voor me-time/power-Time weekends. Meer nieuws krijg je binnenkort via deze site en de social media.

* En ik train keihard om m'n droom te realiseren die ik achterin 'Menopower' uit de doeken deed, meer zeg ik niet , lees t maar hihi. Dat gaat me hopelijk lukken in 2019.

 

Voila bij deze beloof ik jullie plechtig om in 2018 nog beter deze blog op te volgen , planning = een werkwoord zeker voor mij.

Ik ga regelmatig life uitzenden op Youtube en Facebook, dus follow me he.
En kom zeker es kijken op mijn instagram account : martine_prenen waarop ik 't dagboek bijhoudt van de prachtige rollercoaster van ons familie en professioneel leven.

Op Facebook kunnen alle vrouwen terecht bij de besloten groep Mar10 minuutjes, iedereen is welkom op de Facebook fanpagina en ik zit ook op twitter en pinterest Yeah ! So come and join oftewel , kom er gezellig bij .

 

C you zoen lieve lezers en maak er een geweldig eindejaar van met jullie geliefden...