Sla over en ga naar de inhoud
• 27 sep. 17

OOOOO wat ben ik dankbaar !!

gezondheid menopower boek

De reden is dat ik heel veel tijd investeer in m'n Youtube kanaal  Mar10 minuutjes en het leven na het Menopower boek er een gezellig druk is geworden.


Dat heeft alles te maken met het feit dat er zovele vrouwen de weg naar hun 'innerlijke vulkaan' of zeg maar 'borrelende vulkaan' gevonden hebben en daar nu over willen en durven praten. Daar komt bij dat ik stilaan steeds meer lezingen geef en hard werk aan een vervolg op al dat moois.
Ondertussen zijn m'n social media ook een deel van m'n dagelijkse leven geworden en heb ik de kaap van 10000 vaste volgers op Facebook gehaald, ben daar zoooo dankbaar voor !!


Maar ook voor het feit dat jullie stilaan jullie weg vinden naar het YOUTUBE kanaal (ondertussen al 2K = 2000 volgers) , mijn instagram martine_prenen en de besloten facebookgroep ( girls only) Mar10 minuutjes.
Die girls only is soms een moeilijk omdat sommige vrouwen samen met hun man een FB pagina hebben, helaas om alle vrouwen relaxed en vrij aan het woord (de pen) te laten hebben we gekozen voor een 'girls-only' groep zodat alle vrouwen zich vrij durven uit te spreken binnen die groep.
Dus sorry, sorry voor de meisjes met een gezamelijk account met hun ventje, maar jullie zijn natuurlijk van harte welkom op deze site, de fB Fanpagina, twitter en de YOUTUBE pagina natuurlijk !!Daar werken Cameravrouw, monteur en socialmedia wizzard Jacky de Forte en ik keihard aan.

 

Maar alle gekheid op een stokje , DANK JULLIE WEL  , voor alle steun, om me te volgen, m'n boeken te kopen, kan nog altijd he voor onder de boom, in de schoen, you name it.

 

 

Ondertussen heb ik ook een shop waar jullie via een klik meteen op worden doorverbonden met mijn favoriete artikels en het bedrijfje dat ze verkoopt. DMV die klik krijg je dan bij de meeste ervan meteen korting (niet bij de chocolade aangezien zij al hun beste prijs geven).
Binnenkort wordt die shop nog uitgebreid, maar nog heel even geduld, we werken daaraan.

Zo dit wilde ik jullie gewoon effe vertellen en o ja, TOT SNEL ? Via de knop AGENDA bovenaan de homepagina kan je even checken waar ik op welke plek ben met lezingen en workshops, kom gerust eens langs op 1 van die evenementen.Ik signeer dan ook met alle liefde een boek voor je .

C you zoen !!