Sla over en ga naar de inhoud
• 10 apr. 18

Forever young heeft een cover !!

Forever young boek gezondheidsgids

Zoo blij en opgelucht dat het boek eindelijk naar de drukker is..

Forever young zou in eerste instantie een herdruk zijn van m'n eerste boek 'Live, love & laugh' en mijn tweede boek, het makkelijke , gezonde kookboek , met 5 basis-ingrediënten 'Easy, healthy, fast'..

En toen ging ik me verdiepen en graven in alles wat er de afgelopen 7 jaar veranderde op het gebied van gezondheid , ontspanning , je systeem versterken en yep, er bleek veel, héééél vééél verandert te zijn.

Dus dook ik met m'n neus diep in de boeken en kroop ik terug in m'n pen. Het bleek dat de wetenschap niet stil had gezeten, (gelukkig maar) en dat er nog veel meer ontdekt was over dat wat voeding, beweging, de natuur en natuurlijke middelen voor ons kunnen doen.

Voor jong en oud , maar ook voor mijn generatiegenoten, die me al sinds m'n 'rode loper'- tijd volgen, Me-time, Be-time en Menopower gelezen hebben en misschien ook m'n eerste twee boekenkinderen. De ondertitel van dit boek is '50 het nieuwe 40' en dat klopt als een bus.

Vroeger dachten we dat 50+ers alleen maar aan hun pensioen dachten en later achter de Sanseveria's wilden zitten , nu weten we dat het een hele grote groep ondernemende mannen en vrouwen zijn, die er full force voor willen gaan.
Of het nu een (nieuwe) carrière, reizen na het pensioen of veel sporten is. 

Voor al die mensen en al diegenen die hun leven sprankelend, gezond en energiek willen houden schreef ik dit boek.  En ook daarom verdiende dit zesde boek een nieuwe titel. 'Forever young' is mijn manier om jullie te laten zien dat je dmv eenvoudige dingen zoveel meer uit het leven kan halen.

En daarom ben ik ook zo trots dat ik de cover van dit boek alvast aan jullie kan tonen. Als alles goed gaat ligt ie de eerste week van mei in de winkels. Je kan hem natuurlijk ook al bestellen zodat je exemplaar al zeker voor je wordt gereserveerd.

C you zoen !