Sla over en ga naar de inhoud
• 20 okt. 20

Mijn geheim wapen om m'n bloed & cholesterol TOp te houden !!

cholesterol afvallen plantaardig hart gezondheid

Toen ik vorig jaar in december met mijn ortomoleculair arts mijn bloedresultaten besprak schrok ik me een ongeluk.

Wat bleek? Zelfs al leefde ik een meer dan gezonde levensstijl met , ik beken, iets te weinig beweging maar met plantaardige voeding , meestal mét een vettig sausje, regelmatig  bewegen en mediteren had ik géén goeie bloedresultaten.

Niet alleen had ik een te hoge cholesterol, iets waar ik me eerijk gezegd niet meteen te grote zorgen over maak, maar al m'n resultaten opgeteld bleek ik een hoger risico te hebben op een hartaanval en zat de marker daarvoor die op 3 moet staan, bij mij op een alarmerende 4,5 ( bij 5 hb je een hoog risico op cardio vasculaire aandoeningen)..

Nu is de familie Prenen er eentje waar de hartinfarcten welig tieren, ik verloor er drie grootouders aan, mijn beide ouders moeten hun genetisch mee ge erfde hoge cholesterol goed in de gaten houden en m'n papa onderging al meerdere by passen en een open hart operatie...

Dus ging ik op dokters advies m'n levensstijl extra onder de loep nemen: dagelijks bewegen , sausjes beperken en red yeast ( natuurlijke cholesterolremmer) slikken. 

 

En toen las ik , op aanraden van een goeie vriendin een medisch dossier over een nieuwe maaltijdvervanger; speciaal ontwikkeld om je hart - en vaten systeem in betere conditie te brengen, af te vallen mét de nodige dosis goeie gezonde nutriënten en plantaardig obv soja. Dus ik werd nieuwsgierig en zal jullie bij deze proberen te vertellen wat me vervolgens overkwam . weet dat ik hiervoor ant anti maaltijdvervangers was, gruwde van de geur van die shakes of er buikpijn van kreeg ( dus echt ik heb t geprobeerd nee dankuuu). 

In a nutshell even de uitleg over deze shakes /maaltijdvervangers die m'n gezondheid énorm hebben bepaald :

Dr. Høie = 'n Scandinavische wetenschapper die samen met andere wetenschappers op zoek ging naar iets wat plantaardig en gezond was. Inzetbaar voor cardio vasulaire patienten die moeten afvallen en een gezondere levensstijl moeten ontwikkelen . Wat volgde was 30 jaar research, 32 internationale publicaties rond dat wat hij ontwikkelde : NORVIA 

Klinische studies kwamen tot deze verbluffende en veilige resultaten :
*Effectief en langdurig gewichtsverlies .
*Behoud van spiermassa tijdens dat gewichtsverlies
*Verlaging van cholesterol & andere riscofactoren voor hart - én vaatziekten
*Vermindering van menopauzale en PMS symptomen
*Cardiovasculaire verbetering bij diabetes patienten
*Vermindering astmaklachten
*Een aanzienlijke toename van het aantal mensen dat stopt met roken,
wanneer zij het gebruiken in combinatie met Nicorette

 

Dus ik dacht toen ik die bewezen wetenschappelijke feiten las : baat het niet, schaden zal het niet. Dus ik ging die shakes proberen. 

Je kan er snel gewicht mee verliezen, zonder dat je je spieren ahx 'afvreet' en je krijgt er energie van omdat zelfs als je in de aanvalspauze 5 shakes + 2 volwaardige groenten maaltijden ( vermijd zoete paprika, wortelen) ja de formule ervoor zorgt dat je géén tekorten krijgt. Want het gaat die eerste 5 dagen (ik deed er drie vond 5 echt veel kreeg t niet op) om een VLCD (Very Low Calorie Diets).

Maar alle essentiële voedingsstoffen, vitaminen en mineralen die je lijf nodig heeft zitten er in.Het bevat zodoende plantaardige eiwitten en 25 essentiële vitaminen en mineralen.

De 14 zakjes in ice vanille ( mijn favoriet) of chocolade bevatten geen kunstmatige zoetstoffen, kleurstof - of  smaakstoffen. Ze zijn GGO-vrij, geschikt voor vegetariërs, vrij van gluten en zuivel. En ze zitten in handige meenneem portie zakjes. 

 

JE KAN DIE ZALIGE NORVIA METEEN BIJ DE VERDELER BESTELLEN via deze directe shoplink 

 

Dus ik dacht : ik geef er een lap op !!! Ik KAN DAT !! En jahaaa

Eerst 3 dagen als ik het kon 5 shakes per dag in combi met 2 groentenmaaltijden ( mag onbeperkt caloriearme gronten maar vond dit makkelijker), 2 liter water of kruidenthee.= DE AANVALSFASE

Vervolgens heb ik een week 3 shakes per dag gedaan + 1 caloriearme maaltijd en caloriearme groenten a volonté, 2 liter water en kruidenthee = INTEGRATIEFASE

's Weekends deed ik het alleen 2 keer als tussndoortje en de rest at ik als normaal. Ik heb zo 2 weken de integratiefase gedaan en was na 2 weken dikke 3,5 kilo lichter. 

Nu zit ik in de ONDERHOUDSFASE en blijf ik mooi op gewicht met & a 2 shakes als tussendoortje. 

Als je snel en actief wil afvallen raad men aan om de AANVALSFASE 5 dagen te doen en dan 2 wekenlater nog eens .

 

En wat bleek ?... Na een maand dit te hebben gevolgd bleek mijn cholesterol maar eventjes 75 g te zijn gezakt !! Mijn gevarenmarker voor hart en vaatziektes was van 4,5 naar 0,5 gezakt !! Volgens m'n arts kon de red yeast in mijn geval slecht verantwoordelijk zijn voor zo'n 25 a 30 g zakken. Dus de NORVIA heeft voor mij geweldig resultaat geleverd !!

En bij mij niet alleen , in m'n omgeving doet  Norvia ook geweldig werk.
En er is meer , voor sporters is er ook:

De NORVIA ACTIVE PERFORMANCE shakes met een dubbel zo proteïnerijke en allesomvattende voedingsformule, ontworpen om de prestaties van zowel de hersenen als het lichaam te helpen verbeteren.

Ook weer 100% natuurlijke en de perfecte combinatie van sojaproteïnen, bioactieve bestanddelen en mineralen die het lichaam nodig heeft om je energieniveau voor te bereiden en op peil te houden tijdens allerhande activiteiten. Ik sport er nu ik op gewicht ben mee, aangezien ik de komende maanden actievere filmpjes ga maken voor BETTER LIFE MOVE en het helpt de MAX ! Je vindin de etalage nog meer uitleg hierover via deze LINK

Deze super power drank kan je ook vinden in de Etalage via deze LINK 

En nu in full force CORONA = er ook de mega weerstands booster voor je longen die geen maaltijdvervanger is maar een extra power vitaminen boost:

Zie hiernaast wat deze combi van Noorse bessen en vanille.

Wat betreft Longevity : die beschermt ook je hart en je brein; neurodegeneratieve ziektes zoals Altzheimer en dementie hebben met elkaar gemeen dat de bloed- en zuurstofaanvoer wordt verlaagd door vernauwing van de vaten, ophoping van plaques in de kleine vaten en ontstekingen. De Longevity bevat bioactieve stoffen die deze oorzaken helpen omkeren.

DOSERING : 1 zakje per dag .

Ik had jullie al verteld dat ik geweldig blij ben met mijn Norvia. Rest me ook nog jullie te vertellen dat je, indien je een medische aandoening hebt,  best eerst je arts raadpleegt voor je met een dieet start. Norvia is niet geschikt voor kinderen, als je zwanger bent of borstvoeding geeft. 

En O JAH , waar je het kan vinden ? Je kan het vanaf nu vinden in mijn etalage en ook daar bestellen.LINK