Sla over en ga naar de inhoud
• 14 mei 21

Mijn extra ondersteuning bovenop zo gezond mogelijk ..

hart-en vaten gezondheid gezond genieten vegan longen bescherming shake

ISOFLAVONEN  zijn plantaardige stoffen die worden gedefinieerd als plantaardige oestrogenen.
Ze hebben géén vervrouwelijkingseffect en scheiden géén menselijk oestrogeen uit.

Wat ze wel doen

= verminderen ook aanzienlijk de risicofactoren voor hart- en vaatziekten en andere aandoeningen.

- scheiden hoge gehaltes van het aminozuur arginine uit en geven stikstofmonoxide (NO) vrij.

In tijden van Covid een belangrijke 

 

Bij ons in de familie zijn we hart - en vaatlijders en we zijn helaas niet alleen. Meer dan 65% van de bevolking heeft er blijkbaar last van. Als gezondheidscoach ging ik op zoek naar meer info rond extra ondersteuning en ik kwam bij Norvia terecht en de arts die het ontwikkelde.

Ik heb het geprobeerd en het resultaat was in mijn geval echt verbluffend, naast het dagelijks bewegen en gezonde voeding op m'n bordje zakte mijn cholesterol . Ik was er helemaal blij mee en toen kwam Corona....

Bij Norvia zaten ze niet stil en ontwikkelden de Longevity. Evenzo beschermend voor hart - en bloedvaten maar nog extra voor de longen en al je cellen.Er werden klinische onderzoeken gedaan en de bewezen resultaten waren zeer goed.

De shake en z'n ingrediënten bevatten een combinatie van eiwitten, vezels, fosfolipiden en kiemextracten van de sojaboon.

En een hoog gehalte van een specifiek mengsel van vitaminen en mineralen ter ondersteuning van de cardiovasculaire functie.

Soja-eiwit en sojakiemextracten bevatten bioactieve stoffen die isoflavonen worden genoemd, waaronder genisteïne, daidzeïne en glyciteïne.

Deze isoflavonen bieden een sterke ontstekingsremmende werking.


BEVAT OOK :

 • Hoge VIT D3
 • VIT K2-7 = gigantisch belangrijk voor de verbetering van het immuunsysteem, deze vitamine is een zeer duur en moeilijk te vinden in natuurlijke vorm
 • VIT K2 = belangrijk in het bloedstollingproces
  - Ontspant de spiercellen in de bloedvaten

  - Dilateert en zet open voor de bloedtoevoer.

  - De verhoogde bloedstroom (vasodilatatie) verhoogt de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar alle cellen van het centrale zenuwstelsel (hersenen, alle organen, spieren en weefsels).

  - Dit leidt ook tot een verminderde weerstand in de bloedvaten en een genormaliseerde verhoogde bloeddruk.
- Verdunt de luchtwegen (bronchiën en bronchiolen) om de longfunctie en de zuurstoftoevoer te verbeteren.

Mensen die bloedverdunners nemen moeten daarom het gebruik van Longevity en de inhoudsstoffen ervan afstemmen met hun arts. Het gaat de medicatie niet tegenwerken maar overleg is toch altijd het veiligste.

 

Je kan de shakes van Norvia en deze Longevity rechtstreeks bij de invoerder bestellen via deze link, je krijgt nog extra korting en da's handig want dit is geen goedkoop product wegens de kostbare grondstoffen en het gebrek aan 'vulling/troep'. Als je hier besteld is je pakket normaal gezien binnen de twee werkdagen bij je thuis. LINK 

Longevity kan je gezondheid dus serieus mee ondersteunen op voorwaarde dat   je een gezonde levensstijl hanteert : dwz : beweeg, ontlaad in de natuur, laad op door een goeie nachrust en eet gezond.

Verder vind ik het een topproduct omdat het :

 • Niet gemanipuleerde industriële soja bevat
 • Glutenvrij
 • Halal
 • Vegan
 • Volledig getest en veilig bevonden
 • Geen troep bevat
 • Zonder vieze bewaarmiddelen
 • Ruimschoots getest