Sla over en ga naar de inhoud
• 19 mei 18

Persconferentie Forever Young was TOP

Forever young feest behindthescenes

Uber Powersister Saartje Vandendrieshe - ze leeft absoluut de goeie formule van een positieve mindset in een sportief lijf.

Ze waren er bijna allemaal, de lieve vrienden en collegae waar ik graag mee wilde klinken op m'n nieuwe boek. 

Forever young is goed onthaald en prijkt vanaf vandaag alvast vanuit het niets op plaats nummer 5 in de boeken top 10 !

Dus ikke mega trots !! Aanwtaande maandag zet ik nog een filmpje op Mar10 minuutjes zodat jullie ook echt mee kunnen genieten van de feestvreugde. 

Maar hier alvast een paar 'kiekjes'..

Zo'n feestje geeft mij altijd wel wat de zenuwen. gaan de gasten allemaal wel komen, hoe gaat' weer zijn en zullen de journalisten er allemaal zijn en WOW zo fijn ; ze waren er allemaal. De gezonde knabbels lagen klaar, de lekkere drankjes en de goodiebags allemaal mooi geprepareerd door de allerliefste collega's en het team van Jardim, de gezellige zomerbar bij de Schelde.

Dagny Ross, we zien elkaar te weinig, deze super getalenteerde chef en ubervrouw uit het hoge noorden. Maar we zijn altijd op elkaar boekenfeestjes 

Van links naar rechts :

Pascale Bal, vroegere collega en nu pr vrouw bij Wittmer kwam nog eens gezellig langs om bij te praten over eeuwige schoonheid met m'n sisters styliste Be De Meyer en make up artist Giusi Sciarratta.

Pr bureau Listen up van Barbara Soen zorgt voor het mee verspreiden van de Forever-young boodschap en zet mee zn schouders onder de afspraken met pers en andere publicatietools.

Vrienden en vriendinnen uit de reclamewereld die van een feestje houden waren sowieso op de afspraak en zorgde voor nOg meer PARTY sfeer.

M'n beste vriendinnen Giusi Sciarratta ( make up artist ), Be De Meyer (styliste), m'n liefste en Audrey Witteboon (bewegingscoach) mochten zeker niet ontbreken.

 

M'n dochter Joelle kwam opdagen met een haarkleur die bij m'n cover paste (yep rose..), m'n zoon Milan en schoonzoon Kristof zorgden voor de knappe mannen balans op dit feestje waar de vrouwen in grote getale aanwezig waren , hihi.. Schoondochter Maurine was helaas op schoolreis.

 

Actrices met een grote goesting voor de positieve levensstijl, Ann Pira, Marleen Merckx en Anne de Winne . 3 beauty's op een rij, of vier hihi. 

Op een persfeestje is het belangrijk dat ook je collega's erbij kunnen zijn.  En da's vaak puzzelen, want allemaal hebben ze een druk agenda en de meesten werken lange uren. Maar op een feestje als dit kan je vaak eindelijk weer eens bijbabbelen omdat je elkaar veel te lang niet gezien hebt.

Gella Vandecaveye  werkt ondertussen ook als life coach, net terug van een training in het buitenland kwam ze als eerste gast binnenvallen. Ze heeft altijd powervrouwen om zich heen, ze bracht ze mee en 't was mega gezellig met hen in de 'golden light '. Dus ook meteen wat aan gezonde 'sungazing' gedaan. Dat is mega ontspannend en zorgt voor een endorfine ( gelukshormonen)-boost.

Instant effect.

M'n expeditie Robinson eiland zusje , is ze niet prachtig met haar hoogzwangere buik, zo lief dat zij en haar Olivier, hoogzwanger en wel,  toch nog langs kwamen. Samen met haar beleefde ik bijna een maand de reis naar binnen, teruggegooid worden op je kracht en talenten, da's ook voor mij een giga- cadeau geweest. Het was op dat verre eiland in Maleisië dat ik besliste om m'n eerste boek te schrijven.

Mega top vrouw Kelly Pfaff kwam met haar mooie dochter Shania langs, die is ondertussen uitgegroeid tot een beeldschone jonge vrouw, goeie genen he . Kelly is ook zo'n voorbeeld van Forever young power .

Mijn ouders, allebei mijn grote voorbeelden, ze zijn sociaal, cultureel onderlegd, gastvrij en mega lief . Allebei levensgenieters 'pur sang' en da's pure forever young he. Mijn liefste is mijn rots, zo warrig en verstrooid dat ik ben , zo gestructureerd en rustig is hij. Hij is mijnvoorbeeld in mindfull in 't leven staan. 

Bieke en Erik, een mooi superkoppel. Voor mij het voorbeeld dat lang samen zijn een verbond is, eentje dat sterk in elkaar en de liefde geloven verpersoonlijkt.

Dikke merci aan Amanprana voor de mega gezonde rauwe tarwekiemen, de kokosolie, Jane Iredale voor de lipdrink en de handcrème, Evangelatou, ontwerpster en lifecoach, voor het verstrekken van de supermooie kleding voor m'n boek én de prachtige geluksarmbanden voor mijn gasten. En dan waren er de zalige scrub drankjes , ofwel Nohua, een ambachtelijke drank of scrub op basis van appelazijn , kruiden en fruit van El Gusto Loco , het Vlaamse bedrijfje van Michèle en haar Patrick, die zelf de drankjes creëerde . Het zat allemaal in de goodiebags die ik aan de gasten van het boekenfeest mocht uitdelen, super fijn om zo'n mooie gezonde spullen te kunnen meegeven.

En dan is er deze: mijn favoriete snoepje, een gezond snoepje: ofwel een chocolade neuzeke van 82% cacao = superfood met een vulling van Extra golden milk = vegan = amandelmelk + gember +kurkuma + geneeskrachtige kruiden . Een gezond hapje dat absoluut bij elk Me-time momentje hoort en 't was zo fijn om dat aan al m'n gasten te laten proeven.

Moe maar voldaan en vooral trots en dankbaar. Ik laat 'Forever young' nu z'n weg vinden naar jullie allemaal, veel leesplezier en vooral: ik hoop dat dit boek jullie mag inspireren en ondersteunen in het vinden van een (nog) gezondere en gelukkigere levensstijl.

XXX