Sla over en ga naar de inhoud
• 31 mrt. 15

I'm back !..

Gisteren heb ik , na m'n ongelooofelijk leutige , maar toch wel vermoeiende driedaagse, geprobeert om de hele dag te rusten.

Resultaat was dat ik zowat de hele dag als een 'schotelvod' (lees:vaatdoek) op de zetel heb gehangen. Want hoe fijn het ook is om je lezeressen te ontmoeten, je boek uitverkocht te zien (ja écht al mijn boeken in het goed gevoel-winkeltje waren uitverkocht ), vermoeiend is het wel zo'n beurs. De #goedgevoelladiesfair is DE plek waar je als vrouw jezelf helemaal kan verliezen.

Ik kwam er ogen tekort, massa's fijne , interessante workshops, gratis behandelingen (ik heb mn voeten op t laatste nippertje voor sluit oooo zooo zalig laten masseren ) , je kan er shoppen, vanalles proeven en zelfs je juwelen ruilen.

Ons mama heeft dat gedaan, swichen heet dat, ze heeft er een mooie seventies-stijl-ketting aan overgehouden. Echt ecologisch én goed voor je portemonnee. Zo heb je iets nieuws en iets ouds kreeg een nieuwe eigenaar.

Volgend jaar zeker komen als je t nog niet hebt meegemaakt, t'is een échte aanrader. Nu is het dus weer 'Back to reality', interviews nalezen (kan je t beste doen ), mails beantwoorden en weer in actie schieten mbt beweging.

Dus vanochtend lag ik weer braaf op mn pilatusmatje en worstelde ik met de elastische cirkel (zie foto) die er morgen voor zal zorgen dat ik m'n bilspieren weer voel.HA! Maar ik heb zo mn redenen, naast een conditie opbouwen ga je zo op een gezonde manier de zwaartekracht te lijf. En dan lkan ik binnekort m'n sixpack laten zien op deze blog , hihi

En nu ga ik koken, gebakken rijst met groene groenten en cashewnoten , yum !!