Sla over en ga naar de inhoud
• 01 apr. 15

Het @smaakwarenhuis dat smaakte écht TOP !

ecologisch food

Net terug thuis na een half dagje naar Breda,

heb daar een echt gewèldige winkel (van Sintrinkel) ontdekt: Het smaakwarenhuis !!

Echt zooo zonde dat dat bij ons vlak in de buurt nog niet bestaat, de winkel is een soort buurtwinkel -superette, maar dan 1tje waar t zalig lekker naar versgebakken brood ruikt. Die komen daar ook zo uit de oven: biologische broden op basis van desem , waardoor ze beter smaken en verteren.

Verder verkoopt de bakker ook de lekkerste versgebakken koekjes, gebak ea;

Maar er is nog veel meer van biologische groenten en fruit, van boeren uit de buurt, tot biologisch dynamische kazen, vlees en wijnen.

Allemaal uit de buurt = ecologisch en lekker.

Je wordt er ook heel vriendelijk op je wenken bediend én je krijgt overal uitleg bij (als je dat wi tenminste), zelfs je boodschappentas in Jute (tegen betaling dus neem zeker je eigen boodschappentas mee) wordt vriendelijk voor je ingeladen.

Ze hebben zelfs de perfecte bereide mixen om zelf koekjes te bakken, biobrood dat je nog effe zelf kan afbakken (lees: je huis ruikt naar zelfgebakken brood) en voor de niet keukenprinsen en prinsessen hebben ze ook bereide gerechten, allemaal met ingerdeienten uit de buurt, de meeste biologisch én smaakvol.

Ik ben verkocht en wil wel vaker hier langsgaan in combi met de markt of een uitje met vriendinnen want je kan er ook eten en koffie drinken. Je kan er zelfs workshops volgen of er daar eentje met een groep van min. 12 reserveren.

Check it out : echt SMAAK VOLL ! www.smaakwarenhuis.nl