Sla over en ga naar de inhoud
• 15 jul. 16

Going HEALTHY in Sillicon valley ??

gezondheid reisverslag travel

En dat doe ik niet zomaar, ik vertrek met THE RED CARAVAN ... Ik  werd door niemand minder dan straffe madam op gebied van innovatie & creativiteit &  communicatie Sara Pieters van Red Zezel, gevraagd. Ze wilde graag dat ik meeging om een groep bedrijven te begeleiden naar het mekka van al dat wat vernieuwend en inspirerend kan zijn .Sillicon Valley, ook gekend als DE wieg van alles op 't gebied van innovatie & creativiteit, DE  inspiratiebron dus ! Ikke blij, ikke mee , jeuj !!

 

Waarom ikke mee ?

Het is juist daar dat een paar van DE grootste technologiebedrijven ter wereld gevestigd zijn het is HET centrum voor nieuwe uitvindingen op hoogtechnologisch vlak, den de thuis van bedrijven zoals Apple, Intel, IBM, Facebook, Mc Afee, Google Inc, Hewlett-Packard, ze zitten allemaal in Sillicon Valley . Er lopen daar dus een heleboel slimmerikken rond, want het grootste aantal universiteiten ligt er omheen en hoog-opgeleiden van over de hele wereld willen er wel werken.. Samen met het team van The Red Caravan en een paar bedrijven, trek ik er midden oktober voor een week op uit richting het mekka van de start-ups, de broedplaats van nieuwe ideeën, inclusief een frisse kijk op alledaagse en nieuwe dingen! Wat voel ik me vereerd dat ik hiervan deel mag uitmaken!

Er zijn nog een paar plaatsen vrij !!!

Voor deze ' dat moet je meegemaakt hebben' als je in de 'health' - sector werkt in Nederland of Belgie - The Red Caravan kiest bewust voor een cross-sectorale aanpak om kruisbestuiving tussen verschillende branches te stimuleren. Dus of je in de sport-, onderwijs-, overheid- of voedingsector zit als ondernemer, manager , innovator , teamleider , etc .. kan je mee.

Ok dus wat we er gaan doen vroeg je ?

We gaan ons daar in korte tijd laten inspireren, kijken naar vernieuwende trends, maar dan in het bijzonder op het gebied van gezondheid: We bezoeken er bedrijven die werken rond een gezonde levensstijl zoals voeding, sport, preventie en e-health. Want er kan zoveel ; van horloges die ons vertellen of we  genoeg slapen tot wc's die onze gezondheid kunnen meten, in Sillicon Valley gaat het allemaal nog wat stapjes verder. Ik denk dat deze reis er één wordt die 'voor altijd' op mn netvlies gebrand zal staan. Ik kijk ernaar uit om m'n reisgenoten en de inspirerende mensen daar te ontmoeten . Allemaal bezig met gezondheid en dat wat we kunnen doorgeven . Samen 'Out of the box' , want een creatieve 'kick in the butt' creer je door je te laten prikkelen buiten je comfortzone . Vervolgens het geheel es goed te laten bezinken, je meer te verdiepen, te brainstormen... Wel dat is zo'n beetje wat we met The Red Caravan gaan doen.

Ik ga niet zomaar mee he..

De hele reis krijgt nog een extra  'gezonde saus' , met sportworkshops onder begeleiding van Carmen van Buggenhout en mijn 3 mini-healthy workshops : DE HAPPY BELLY - DE NO STRESSS EN DE ME-TIME

 

Prijs??

Voor de 'early birds ' die voor 31 juli boeken 3.750 euro, daarna wordt de prijs 4.250 euro per persoon . Check de PDF en website voor nog meer info , wie weet zien we elkaar straks dan ergens in de Baai van San Francisco , Californie.

 www.theredcaravan.com