Sla over en ga naar de inhoud
• 31 jan. 16

Eindelijk de workshops waren TOOOOOPPPP !! Dankzij jullie allemaal

workshop

Wat voelde dat zalig , om samen met een heleboel vrouwen, een paar heren, mijn Pr -team en een paar hele lieve vriendinnen, moeder en dochter de workshops te beleven.
We waren met velen en dat vergde wel wat voorbereiding. Want tijdens was er veel droogje en natje en zonder de hulp van m'n vriendinnen Tina, Giusi, Dominique ,Nina, dochter Joelle, mama Rosa en lieve pr agente Barbara was t niet gelukt.

De locatie in Urban house was perfect, de sfeer ook. De geur van zoete sinaasappels hing in de ruimte , doordat mijn geweldige ecologische koudwaterverdampers (Nevado van bij de apotheek) hun werk deden. Op de tafels stonden mijn 'gepimpte 'britakannen, gepimpt met lekker vers fruit en schijfjes bio citroen en komkommer er in. Water drinken is zoooo belangrijk en kraantjeswater filteren bespaart je én geld (voor een gezin zo'n 1500 euro/jaar)  én het millieu (geen plastiek fles of chemisch gespoelde glazen fles) én je rug (geen gezeul) Eerst een boompje opzetten over gezonde én vooral lekkere , makkelijk te bereiden voeding leidde tot veel proeven, knabbelen, snoepen, snuffelen en genieten. Ik heb een bespoten en onbespoten prei nagedaan (ja ik probeer dat en het werkt blijkbaar) en ook een demo gegeven van wat een witte suikerklont of nutrientenrover in ons lijf zoal aanvangt. De zalige Gula Java (kokosbloesemsuiker) thee werd geserveerd en goedgekeurd. Naast mijn zelfgemaakte pralines (recept volgt later) en quinoakoekjes. Lekker, zoet én gezond he ! Zonder troep en ooook zo makkelijk te maken (echt, want ik ben een ongeduldigaard en als t moeilijk is om te bereiden dan haak ik af)

Wie had gedacht dat je tijdens een workshop over gezonde voeding ook gewoon een portie frieten met potjes lekkere saus geserveerd zou krijgen ? Wel ze waren er hoor , de schatjes van patatjes , bio patatjes , frietjes van bij de bio winkel aangezien die patatten bij osn zo tomeloos worden bespoten kies ik altijd voor bio aardappelen.We bakten ze in lekker én gezond kokosvet en serveerden ze met een mayonaise zonder zonnebloemolie (niet zo gezond ) met de helft lekkere Turke (of Griekse) yoghurt= minder vet maar even lekker , met daar doorheen wat bieslook en wat gedroogde kruiden (botanico mix ).

In het tweede deel over quality-time werd er vooral ook veel gelachen , want als je lacht maak je anti stress en gelukshormonen uit. Dat is niet moeilijk bleek tijdens de makkelijke oefeningen en tips en tricks. In de spiegel kijken s ochtends wordt voor die bijna 100 vrouwen en mannen vanaf nu iets helemaal anders en ook stress tijdens t werk wordt nu makkelijker weggewerkt. Na de demo van de tao tokkelmassage blijkt dat zelfs ochtendzombies( inclusief ikke) nooit meer vele straffe koffies nodig hebben. Want die zijn eerder bestemd als verwennerijtje ipv als wekker.

Ik hoop dat alle aanwezigen nog met veel plezier terugdenken aan de ticks & tricks van Quality time , dat de goodie bag (valies) tjokvol lekker gezonds hen blij heeft gemaakt. En dat ze allemaal hun weg hebben gevonden naar de gratis yoga les bij Nina de man, de topproducten bij de website van Amanvida hebben kunnen bestellen met hun kortingsbon, een mooie sexy Brita-kan hebben besteld mét ook hier korting en veel hebben genoten en geproeft van de zalige stalen Ginger love, coco vita, thee, gezonde koffie en heerlijke geuren en smeersels.
Ik hoop jullie allemaal ook te blijven ontmoeten of van jullie te horen via sociale netwerken of toekomstige workshops. Tot snel lieve sisters en brothers !!