Sla over en ga naar de inhoud
• 03 okt. 19

Een theatermonoloog ?... Waaarommmm ?...

theatermonoloog theater Standup comedy

Deze affiche ontstond na de vraag van boekingskantoor Rumoer : "Martine we hebben ook een affiche nodig.." Samen met bevriend fotograaf Marc Drofmans en vriendinnen Saya en Tina Renfrum ontstond Me-time + Guilty Pleasure - time = lekker in bad met een goei pak friet..

Yep ik ga zo'n beetje in m'n blote poep.

Niet met een lezing of workshop voor de mensen gaan staan.
Maar met een theatermonoloog, waarin ik heel eerlijk, open en bloot over mijn zoektocht naar "gezond" vertel en over dat wat ons allemaal beheerst :

Goestingeskes, hormonen die ons lijf overnemen, darmen die een eigen leven lijken te leiden, energie die ineens 't raam uit is gevlogen of goeie voornemens die als sneeuw voor de zon verdwijnen vanaf dat je een pak friet ruikt...

Het idee ontstond tijdens een workshop waar ik op demonstratieve wijze probeerde uit te leggen hoe ons oerbrein werkt. Er werd gelachen en nadien ging ik fantaseren over meer dit soort dingen doen. Ik ging zoeken naar meer rond humor werken en kwam terecht bij Nigel Williams. 

Die overtuigde me van t feit dat er wel iets inzat. Met de hulp van regisseur/schrijver Peter Percefal ben ik toen beginnen schrijven en zo ontstond 'De gezonde vrouw?..' .

Een verhaal over dat slappe koord waarop velen van ons balanceren indie zoektocht naar een gezonde levensstijl die toch ook nog plezant blijft.Tijdens de show kruip ik in de huid van de figuren die héél bepalend zijn voor een leutig & lekker leven of een sloom schotelvod bestaan.

Klinkt ingewikkeld, maar stel je gewoon een avond voor waar je je écht 'lekkerder' in je vel van gaat voelen...

De eerste shows staan alvast op mijn agenda op deze site, je kan gewoon klikken op de datum/locatie die je past en dan via de link inschrijven je kaartjes bestellen.

 

 

 

En dan zit je daar in je bikini in een bad van afwaszeep, want gewoon badschuim verdwijnt heel snel ..en dan waren er ook nog die zalige frieten onder m'n neus.. we hebben ze gewoon samen opgegeten . Hihi.

De voorbereidingen met pruiken, plaksnorren en een heerlijke behandeling bij mijn biokapster Lillith uit Kalmthout waren alvast heel leutig.

Maar enfin alle gekheid op een stokje, bij deze nodig ik al diegenen die van een avond, ontspanning, plezier en nuttige tips houden , uit op mijn theatervoorstelling. 

De eerstvolgende vindt plaats op 10 oktober in Hechtel Eksel, tot dan ?

 

Je kan de theatershow ook voor bij jou op je bedrijf , cultureel centrum of in een/je zaal boeken bij boekingskantoor RUMOER.