Sla over en ga naar de inhoud
• 14 okt. 19

Een nieuw boek YEAHHHH en hij is uit !!

t zijn de hormonen Nieuw boek recepten

Duidelijke tips & tricks hoe je je hormonen weer in balans krijgt staan in het hoofdstuk:

*HOW TO GET BACK ON TRACK ?

*DE MAR10 minuutjes ROCK YOUR BODY - workouts olv Bewegingsexpert Jeroen Krak.

* Specifieke hormonale problemen en hun natuurlijke oplossingen.Olv
Ortomoleculair arts Dokter Rudy Proesmans

De oefeningen voor beginners , intermediate en killer hebben we stuk voor stuk gefotografeerd onder het toeziend oog van fotografe Stefanie Faveere. Milan was intermediate, Krakkie de killer.

is niet zomaar een nieuw boek , het is er eentje over HORMONEN.

En dat zijn dingetjes die zooo bepalend zijn voor ons hele zijn.
Ze bepalen of je een bromsnor of een vrolijke vlinder bent, het gals half vol of leeg is, je 's avonds als een dweil op de zetel hangt of nog een ommetje loopt.

Ze zeiden vroeger GOD = a DJ , wel ik zeg GOD = a HORMONE !..

Voor het boek werkte ik met een hoop fijne dames en heren samen en werd er bijna een jaar hard aan de inhoud gewerkt.

Het boek staat tjokvol haalbare info en tips om die hormonen weer in balans te krijgen . En die zijn voor IEDEREEN HE ! Voor pubers, jongeren, volwassenen en wijze tijgers, jongens en meisjes, mannen en vrouwen.

#strass #moodswings #puistjes #migraine #puberen #libido #snor #haaruitval...je vind deze ' problemen' en hun oplossingen allemaal in het boek terug én een heldere uitleg hoe die hormonen nu eigenlijk 'samen' of 'tegen' je werken .

Bij deze schenk ik jullie een paar 'making of ' fotootjes zodat jullie al een beetj een voorsmaakje krijgen ...

Natuurlijk waren mijn vriendinnen weer betrokken partij, voor de gezelligheid, de lach (= gelukshormonen) en de ondersteuning ..vriendin Giusi Sciarratta deed mijn make up, Mich stond in voor de aankleding van m'n living en keuken. Ze is als interieurarchitecte van Pure living interior de whoop whoop die ik nodig had voor de aankleding van m'n 'nestje'.

Nina Lavina deed de foodstyling. Stefanie Faveere maakte al voor de 5 de keer de foto's voor mijn boek.

Ze kan in elke foto de zon doen schijnen en is naast een straffe fotografe wel één en al vrolijkheid op de set.

Dus we lachten, dansten, sportten en schreven dit boek voor jullie met ons hele hart.

het boek bevat ook een 30-tal recepten die je power en balans nog eens ondersteunen . De recepten in het boek werden door mij samengesteld en op z'n lekkerst voor jullie gefotografeerd. Maar daarnaast zijn ze ook écht  lekker, gezond, makkelijk te bereiden en allemaal plantaardig . Nina zorgde ervoor dat ze tijdig klaar én mooi waren voor de foto..

Mijn loved ones waren ook bij de shoot, inclusief mijn allerliefste kleine hummel Micah, mijn kleinzoon..Kortom in dit boek zit veel liefde, handige tips & tricks en oplossingen om je hormonen mooi in balans te houden of te krijgen.

De foto's werden gemaakt bij mij thuis in de woonkamer, tuin en keuken, bij de prachtige Yoga Studio B-Yoga in Brasschaat en bij het mooie B&B Koto in Antwerpen centrum.

 

Voor het boek kreeg ik de steun en de medewerking van twee deskundige begeleiders : een arts en een bewegingsexpert. Zonder hen, mijn eindredactrice Isabel Boons en het Borgerhof & Lamberigts team van mijn uitgeverij was dit boek er écht nooit gekomen. Nu ben ik zo blij dat we het gemaakt hebben. Het is een kadootje voor iedereen: jong & oud, man & vrouw. Het kan DE tool zijn om je leven een stuk makkelijker en vooral prettiger te maken . Ik zou zeggen: bestel of haal het bij je boekhandel of via de link in mijn shop ( gratis thuisgestuurd). Het is ook een ideetje voor onder de kerstboom of in de schoen... Voor een nOg 'lekkerder' leven en tegen vervelende klachten zoals migraine, puistjes, pms, groeistuipen, uitvallend haar, lovehandles, melancholische buien, etc...check it out !!