Sla over en ga naar de inhoud
• 13 dec. 19

Dus je wil iemand écht in de watten leggen ?..

kadotip sisters ondersteunen

Omdat je liefde en vriendschap wil schenken, verpakt in een handig boek..

Omdat er daardoor altijd iemand voor je is ..

Omdat je haar (of hem) liefdevol in de watten wil leggen, misschien wel met een knipoog.

Omdat je hen een lekker, fijn en in balans leven toewenst.

Omdat ze soms misschien met hun hartje onder de arm lopen en jouw troostende woorden niet voldoende zijn...omdat zij jou zoveel troost gaven..

Omdat je een pak vol 'liefdeke' wil geven waar we  't in 't leven voor doen.

 

Zijn er dus ...

die twee boekjes van mij : 'Forever Young' en 't Zijn de hormonen' zijn eigenlijk schatkisten met heel veel hapklare brokjes waar een mens, jouw loved ones, beter van worden.

'Forever young' is de meest complete en actuele gezondheidsgids die er momenteel te koop is, met heel veel tips & tricks om je leven makkelijk, op de gezonde rails te krijgen.

Maar  in 't zijn de hormonen' ga je nog een eenvoudig stapje verder: het geeft je een heel heldere kijk hoe je die dingen die een beetje 'mwoh' gaan in het leven , rechter kan trekken. Zuiver door je hormonen in balans te brengen. 

En da's niet moeilijk! Dat is gemakkelijk, écht waar !! Van puber tot wijze tijger we kunnen letterlijk een speelbal zijn van onze hormonen. Ze bepalen hoe goed we tegen stress kunnen, hoe ons haar zit, hoe sexy we onszelf voelen, hoe lekker we slapen, hoe snel we al dan niet afvallen ( écht), of we puistjes hebben en of we een snor of tetjes krijgen.

Dus need I say more ? Klik op deze link en bestel dat bijoeke voor je sister  (of brother), de gerechten die er ook instaan zijn mega lekker om samen op te eten, de korte 10 minuten sportsessies poepsimpel maar ze WERKEN ! En er staan zit ook een TOP arts bij die je raad geeft bij lastige dingen zoals #pms #migraine #stress # slapeloosheid #libido 's die in t keldergat zitten etc..

Check it out girls en laat me weten hoe blij je bestie , lief, dochter, zoon, moeder, vader, buurvrouw , ermee was. 

C ya zoen !

Link naar t zijn de hormonen - binnen half uurtje ligt ie klaar bij de Standaard boekhandel in je buurt of overmorgen op je deurmat : 

Link naar Forever Young - gezondheidsgids voor t hele gezin, lap direct bij de boekhandel of in je brievenbus .

 

 

Dus voila , no more worries what to buy..

Gewoon laten inpakken, hop onder den boom en straks alleen maar blije gezichten. Fijne feestdagen allemaal XXXX