Sla over en ga naar de inhoud
• 29 mrt. 17

De goed gevoel ladies fair

workshop goedgevoel menopower

Ik gaf er workshops aan een heleboel dames, juffrouwen en meisjes en man man wat was dat een fijn en gezellig treffen seg.
Af en toe moest ik boven het gepuf van de andere bewegingsworkshop of het gepraat van niemand minder dan Roel Vanderstukken uit praten want die stond rechts van me over food pairing te praten met z'n eigenste gins , terwijl links van me er yoga-, adem-, buikdans- en allerlei andere bewegingslessen werden gegeven , de ene al met meer verbaal geluid dan de andere.

Maar wat was het mega, niet in het minst omdat ik Twee workshops gaf , ééntje over kracht in jezelf vinden en die bij je houden en ééntje over de menopauze in al z'n vreemde facetten. Dat deed ik zo twee maal daags waardoor ik merkte dat de dag omvloog. Tussendoor signeerde ik honderden boeken die vlotjes over de toog gingen bij de shop van goed gevoel.

Bij Mona Lisa Touch, het bedrijf dat een inwendige laser ontwikkelde tegen vaginale atrofie en nog wat andere vervelende menopauzale kwaaltjes hadden ze zo'n 150 boeken aangekocht die ze wegschonken aan de dames die bij hen langs kwamen. Een groot succes en dat is geweldig aangezien ze tot voor kort vaak tegen het taboe rond meno aanliepen bij Mona Lisa touch. Dat taboe leek haast onbestaand op de beurs en dat is geweldig.

Teveel vrouwen lijden nog in stilte aan dingen waarover ze amper durven praten , menopower kwam er vooral omdat ik vrouwen wil inspireren om er onder elkaar over te praten, elkaar te helpen en ook om de informatie van specialisten door te geven voor wanneer je t gevoel hebt dat je nog meer nodig hebt dan mijn tips en tricks via voeding, kruiden, beweging en een goeie postitieve mindset. Voor die laatste adviseer ik je zeker om het Mar10 minuutjes filmpje over positief denken te bekijken.

Dank u ook aan de partners danksij wie ik de dames kon verwennen met mooie kadootjes, dank u Lifjalla water, dank u lieve Isabelle om iedereen telkens van lekker, gezond water te voorzien en ze allemaal nog een 5 liter karton mee te geven, dank U amanprana voor het geweldige kado dankzij de voordeelcode waarmee de dames mijn 5 favorieten konden bestellen, dank u Phytosun voor de geweldig mooie koud water verdampers met heilzame etherische olie die ik kon wegschenken !

Kortom de goed gevoel beurs was er weer een fijne, met dit keer veel standjes met nog meer gezonde spullen die rekening houden met onze gezondheid én die van de planeet , ikke blij. Ik kwam er ook Skinny love tegen , eentje die ik nu effe aan het uittesten ben sieh en lap ik ben al anderhalve kilo lichter na zo'n dikke week, leuk , laat dat strand weer maar komen he.

Maar ook een dikke merci aan het team van Helene V , waar ik elke dag een mooie make-up kreeg van Sybille met m'n favoriete natuurlijke producten van Jane Iredale,

dank u ook Stefanie Faveere , mijn favoriete fotografe voor de alweer o zo zalige foto's 'in actie ' en die van ons mama,zo mooi , zo lief en voila die zetten we nu es extra groot hier in de bloemen sieh. Dank u lieve mama voor al je steun zodat ik ook een Menop-power-vrouw kon worden XX

blinkend van trots op de eerste rij. Dank u ook aan het ganse goed gevoel -team, één voor één straffe madammen die elke maand een topblad afleveren , tjokvol goeie, leuke en mooie info voor ons allemaal!Dank u zalige koks en foodtrucks voor de heerlijke vegan hamburgers en de Mexicaanse hapjes , zoooo yummie .

Enfin , het was een drukke periode met de uitkom van het boek, al in vierde druk yessss, de interviews , check it out bij nieuws en de vele leuke ontmoetingen van de afgelopen twee weken. Vandaar dat ik even niet aan het bloggen toe kwam . Maar we zijn er weer en vanaf nu weer trouw op post, elke woensdag en zondag.

C you zoen sisters & brothers ,