Sla over en ga naar de inhoud
• 14 mei 16

Beluister bij de Bende van Annemie

vegan lifestyle

Yess,  ik ben sinds twee weken een echte vegan, oftewel ik eet uitsluitend plantaardig en dus niks, gene noppes nog voeding die afkomstig is van dieren.
Geen vlees, geen zuivel , geen vis en dat bevalt me wonderwel,

Na een zalig introductieweekje in Spanje onder de bezielende leiding van de Nederlandse dames van Green happiness en Lisa goes vegan durfde ik een leven zonder kaas of aanverwanten aan. Ik leefde al vegetarisch , ik ben tot hier gekomen met ene stap met ne keer natuurlijk. Van flexitarier (af en toe vlees of vis) , via vegetarier (geen vlees of vis) tot nu puur veganistisch.

In de eerste instantie overwoog ik voor zuiver plantaardig leven omdat ik zoveel van dieren hou en niet meer mee verantwoordelijk wilde zijn voor hun lijden.

Maar sinds ik de docu-film 'Cowspiracy' zag ben ik ook overtuigd van het feit dat we allemaal onze eigen 'climate change' kunnen veroorzaken.

Daarover ging ik graag iets vertellen bij de vrouw met de fluwelen stem Annemie Peeters voor de 'bende van Annemie', maar eerst wilde ze weten hoe je gezond je dag kan starten,met ipv. 5 straffe koffies en veel stress , een zalige tao-massage waar je nog veel wakkerder én gezonder van word.

Straks meer daarover, luister alvast naar ons gesprekje en ik kom hier snel over bij jullie terug.

XX

De tao massage staat beschreven in 'live, love & laugh' en in 'me-time', de foto's met handdoek illustreren het al 'n 'peetje'