Sla over en ga naar de inhoud
• 24 mrt. 15

Be -time , m'n nieuwe boek !!

Yesssss , hij is er dus, mn 4 de boeken-ei is gelegd ...

Het was heerlijk en afschuwelijk tegelijk om er aan te werken .

Het onderwerp bewust 'lees ecologisch) en economisch (lees goedkoop) leven , was namelijk inspirerend genoeg om er een hele boekenkast mee te vullen.

Mijn probleem is altijd zo'n beetje geweest dat ik TEveel wil vertellen en met dit onderwerp ging ik helemaal uit m'n dak.

Gelukkig was daar mijn zéér gestructureerde eindredactrice Famke die de teugels strak hield.

Ik ben zo dankbaar dat ze, na Me-time ook voor Be-time de eindredactie wilde doen.

Want ik vlieg dan alle kanten uit , van zelfmaak schoonmaakspullen tot een natuurlijke ehbokast, tot minderen met plastiek en waterverbruik.

Zij is er dan om al de inhoud die bij mij uit mijn hoofd vloeit (een soort van spingtij) te begrenzen en in een structuur te gieten (zeg maar :zij is mijn dijken)..

Maar het is dus gelukt, Be-time is een feit en zal aanstaande vrijdag aan het grote publiek worden getoont.

In 't boek vind je makkelijke tips & tricks waarmee je je huishoudportemonnee veel langer gevuld kan houden, makkelijker en sneller je huis aan de kant kan krijgen , je lunches én gezond, ecologisch én goedkoop kan houden en daarnaast nog es de natuur en je gezin blij kan maken...lees: kleinere voetafdruk en een hoop fauna en flora om je heen.

Op de goed gevoel ladies fair op de expo in Gent zal ik Be-time drie dagen lang uiteenzetten in 'leutige' workshops, signeren en toelichten voor al diegenen die erbij willen zijn.

Be time is dus , net zoals z'n boeken zusjes 'Live, love & laugh' , 'Easy, healthy , fast' en 'Me-time' een boek geworden vol makkelijke en plezante tips & tricks om een gezonde lifetsyle te vinden waarbij je niet moet inboeten aan luxe en plezier. Integendeel , met be-time wordt het leven zelfs goedkoper én je voetafdruk kleiner.

Dus ik hoop jullie in grote getalen te zien afzakken naar Gent komend weekend en als dat niet lukt dat jullie Be-time toch es openslaan en jullie laten inspireren en geld uit te sparen !!

Dikke bees en hopelijk tot rap,

Mar10

 

Check : www.goedgevoelladiesfair.be