Mar10 minuutjes krijgt een nieuwe look

08 mei 2018


Mar10 minuutjes krijgt een nieuw jasje

Na de lancering van Forever Young dat sinds afgelopen maandag in alle winkels ligt (yep moederdagkadoooootjeu ;)) was de tijd ook aangebroken om Mar10 minuutjes een duwtje te geven richting - beetje anders.

De filmpjes gaan natuurlijk nog steeds gaan over al de dingen die het leven gezonder en prettiger maken. Vanaf nu worden ze wel wat korter en sluiten ze naadloos aan bij mijn nieuwste boek.

Het team achter de camera dat voor het beeld verantwoordelijk is komt vanuit hetzelfde huis als mijn boek. Meer bepaald Borgerhoff & Lamberigts , oftewel de uitgever en hun TV - productiehuis. Die tekenden onlangs voor programma's zoals : Het blijft in de familie, Voor altijd, Spul, Fans of Flanders, The sky is the limit en nog zoveel meer.Daarnaast gaven ze me ooit het zetje voor m'n eerste en tweede boek.

Dus de cirkel is rond, m'n nieuwste boekenkind zag het licht bij m'n eerste uitgever en ik werk weer met een kleine tv-ploeg en da's fijn.

Tussendoor ga ik m'n eerste eigenstapjes zetten in het maken van filmpjes, zogenaamde 'one-takers' aangezien monteren nog niet echt m'n talent is ..

Dus vanaf volgende week kan je de week starten met een pittige, frisse Mar10 minuutjes ' new style' zodat je al meteen je week-'pitamientjes' binnenkrijgt.

Check it out, deel dit filmpje gerust en abonneer je op mijn youtube kanaal dmv de rode knop zodat je geen filmpje meer mist, tenk joe & c you zoen!C you zoen XXX

 

 

Terug naar overzicht