Mar10 minuutjes

18 april 2018


Mar10 minuutjes gaat voor een transformatie

Van lekkere recepten, over hoe kom je makkelijk in slaap, naar trainen op je matje in je woonkamer. Het kwam het afgelopen jaar en 4 maanden allemaal voorbij in Mar10 minuutjes.

Uit een toevallige ontmoeting tussen twee vrouwen die elkaar wilden vooruit helpen ontstond mijn droom, een eigen Youtube kanaal. Jacky de Forte zette haar schouders onder het camerawerk en de montages, ik ging voor inhoud, scenario, presentatie, make-up & haar, regie en postproductie .

We hebben er heel wat zweet en ook wel wat tranen, maar meestal van 't lachen, voor gelaten. Maar ik kijk toch met heel veel trots terug op ons parcours . Want we hebben zo maar liefst 65 filmpjes op de wereld losgelaten en er 10000- den mee geïnspireerd en hopelijk ook aangezet om voor een gezondere levensstijl te kiezen.

Voor de generiek gingen we ten rade bij fotograaf Kevin Wuyts en die maakte er een pareltje van, de fotoshoot ging er zo aan toe :

 

 

Weet je nog hoe het begon? Zo dus :

Het succes kosten ons ook een deel van onze nachtrust en vrije tijd. Jacky zat vaak tot laat achter haar computer te monteren en ik was zo'n 2, 5 dag per week bezig met de voorbereiding en afwerking van de filmpjes bezig. Dat ging op ons beider levens wegen , daarom kwam het aanbod van mijn uitgeverij én productiebedrijf 'Borgerhoff & Lamberigts ' als een geschenk uit de hemel.

Zij zullen vanaf volgende week de filmpjes maken en in goeie banen leiden, ik ga verder met inhoud en presentatie ervan, maar het grootste werk wordt dan door deze ervaren tv- makers gedaan.

Jacky kan zo wat meer tijd vrijmaken in haar agenda om anderen te begeleiden in hun social media- parcours met haar nagelnieuwe FSA. Ik kan me verder verdiepen in het schrijven van die andere droom : een echte show rond gezondheid.

En, niet onbelangrijk, er zal weer wat Me-time overblijven .

C you zoen !!!

Terug naar overzicht