31 december 2019


After party huidverzorging, ofwel 't jaar goed beginnen met je velletje

RECEPT :

Paar scheppen yoghourt (ik gebruikte vegan kokosyoghourt)
+ halve citroen sap
+ eetlepel gezuiverde kool ( van bij apotheek ik gebruikte Norit)

 

Na het feesten je make up er nog af moeten halen is voor velen een beetje 'bleuh..'.


* En daarom deze simpele en snelle ontschminkingstip = snel, gezond, simpel én ecologisch ...

*Daarna is er het DIY masker, klaar in een wip en enorm zuiverend én goedkoop.

*En dan is er de meest geweldige 100% biologische olie uit bloemen, zaden, kruiden en fruit : DE SHANGRI-LA !! Ruikt zalig 

 

O ja en hou misschien ook rekening met het oppassen met glansmake-up op het bovenste deel van je ooglid ( het niet bewegende ooglid) en kijk uit met losse glitters in de buurt van je ogen.

Shangri-la eeuwige jeugd ORAC serum. Voor oogcontour en gezicht. Voor de anti kater huid en de huid van alle leeftijden, maar deze olie = anti aging !!

Wat is verouderen? = Oxidatie , dat ontstaat door tekorten in de voeding, door oxidanten en door aanvallen van buitenaf, zoals zonnestraling, roken en chemische stoffen. Maar ook regelmatige stress en uitdroging doen ons verouderen. Natuurlijk zijn we allemaal geboren met een bepaalde constitutie, waarmee we rekening moeten houden.

Kan je je huid verjongen?  Rimpels, grauwe huid en pigmentvlekken zijn het gevolg van veroudering. Een uitgezakte huid rond ogen en kaaklijn zijn dat ook. De huidige mens kan 100 tot 120 jaar worden. De manier waarop de huid veroudert, wordt grotendeels bepaald door je levensstijl en hoe je de huid verzorgt.
 
Shangri-la voedt de huid & het lichaam en belast ze niet. De huid kan zich herstellen en verjongen. Shangri-la helpt.

Voor dagelijkse gezichtsverzorging:

Breng 3 tot 5 druppels Shangri-la anti-aging serum aan op je vingertop en masseer subtiel je gereinigde oogcontouren, gezicht, hals en decolleté. Doe dit bij voorkeur in de ochtend en avond.

Aanbevolen volgorde:

Reinig de oogcontouren, het gezicht, hals en decolleté zoals in het filmpje, breng vervolgens Shangri-la anti-aging serum aan op de gereinigde huid, werk eventueel af met Amanprana gezichtsolie.

 

‘al wat je niet kan eten, gebruik je niet op de huid’. Waarom? Omdat voldoende bewezen is, dat hetgeen we op de huid aanbrengen, ook in de huid dringt en sommige inhoudsstoffen ook in het hele lichaam terecht komen via de bloedbaan en het lymfesysteem. Deze olie = 

*100% supervoeding.
*100% olie-extracten van planten, vruchten en kruiden
*0% chemische toevoegingen

Terug naar overzicht