04 oktober 2019


Op werelddierendag eet je toch geen dieren?..

SCHUIF JE BEENTJES ONDER TAFEL

Geen zin om zelf achter de kookpotten te gaan staan? Niet erg! Want eters hebben we ook nodig! :-) Ontdek hier waar er etentjes doorgaan in jouw buurt of sluit aan bij een van de grotere etentjes in Gent, Antwerpen, Ronse of Drongen.

Reserveer vandaag nog je plaatsje, want ze zijn beperkt!En als werelddierendag achter de rug is kan je natuurlijk ook nog altijd een kijkje gaan nemen op de site van Eva - ze inspireren en helpen je op een geweldige manier !!

https://www.evavzw.be/chili-voor-willy/

Makkelijk & lekker & om de dieren te steunen, zoals de broertjes en zusjes van Willy ?...

Op 4 oktober is het Werelddierendag. Die dag roepen we iedereen op een plantaardige chili te koken of gaan eten ten voordele van Willy en zijn soortgenoten.

Spaar de dieren op Werelddierendag en eet vegan chili voor Willy. Ga zelf achter de kookpotten staan of schuif aan bij een van de georganiseerde etentjes. Je betaalt 10 euro voor 1 heerlijke vegan chili en steunt zo EVA vzw. Je zorgt er samen met honderden anderen voor dat 4 oktober een echte feestdag voor de dieren wordt met het grootste vegan chili-diner ter wereld.

Wie is Willy?

Willy is een varken van 3 maanden oud. Zoals de meeste varkens is hij heel slim. Willy houdt van knuffelen, in de aarde wroeten en spelletjes spelen. Willy is een gelukzak. Hij kwam via een omweg bij een opvangcentrum terecht en mag daar de rest van zijn leven doorbrengen. De meeste varkens in Vlaanderen hebben minder geluk. Zij groeien op in grote bedrijven met weinig bewegingsruimte, zien bijna nooit daglicht en worden na 6 maanden op de vrachtwagen richting slachthuis gezet.

Het is onder andere voor hen dat EVA vzw zo hard werkt om ons voedselsysteem te verplantaardigen.

Door meer plantaardig te eten, spaar je het leven van heel wat varkens zoals Willy.

Doe mee en maak chili voor Willy!

Terug naar overzicht