Lets go vegan ..

08 augustus 2018


Lets go vegan ?... Hoezo?... Is dat moeilijk ?..

Het was gewoon écht heel gesjelleug met de dames van de Green Happiness , Krakki (personal coach oa van Rock your body ) en Mental foodcoach Audrey Witteboon. 

Zij waren de hoofdrolspelers van m'n nieuwe Mar10 minuutjes en de eerste ging over Plantaardig eten en het waarom daarvan ..

Gaan voor een plantaardige levensstijl was voor mij een logische maar toch ook wel een moeilijkere keuze dan vegetarisch gaan. Want voor een vegetariër kan je makkelijk wat vinden op elke menu kaart. Maar als je géén dierlijk eiwit niet meer wil wordt het een stuk moeilijker. Zonder dat dierlijk eiwit heb ik nu geen last meer van mijn gewrichten en artrose/artritis en dat maakt me blij. Ik ben ook gelukkig van m'n schuldgevoel naar dieren af , geen zuivel meer, geen dier moet voor mij lijden of van z'n mama of kalf gescheiden worden. En da's niet alleen gezond het scheelt je ook heel veel op je budget. 

Dankzij Tessa en Merel van de Nederlandse The Green Happiness zette ik de stap en daarom nodigde ik hen bij mij thuis uit om te vertellen hoe zo'n overschakeling het beste werkt.

Terug naar overzicht