26 november 2020


Gewoon omdat ze zooo gezond, makkelijk te maken én lekker zijn...

Superlekkere cupcakes die je op elk moment van de dag kan eten wegens mega gezond, geven energie en zijn heel makkelijk te bereiden. Met appelazijn omdat het je deeg alleen maar nOg lekkerder, luchtiger en gezond voor je darmen en weerstand maakt. Die appelazijn kan je rechtstreeks bij de importeur bestellen als je op mijn site naar de etalage klikt. 

Recept :

Natte ingrediënten samenvoegen :
3,5 el biologische appelmoes + ¼ kop plantaardige melk + 1 tl appelazijn (met de moeder hoezo ? zie mijn blogstuk hierover en je kan hem ook bestellen via de etalage knop LINK ) + ¼ kop ahorn

Droge ingrediënten samenvoegen :
1 tl vanille + 1 kop bloem (ik gebruikte spelt, maar kan met elke andere bloem) + 1 tl baking powder

Meng natte en droge ingrediënten samen en dan ½ kop blauwbessen er voorzichtig doorheen roeren .

Doe ze in ingevette ( ik gebruikte kokosolie die kan je bestellen via deze LINK ) vormpjes, al dan niet met papiertje.

Zet alles zo'n  10- 12 min in voorverwarmde oven op 180°

Haal er uit en laat even afkoelen. Serveer zo, met topping van yoghurt van kokosmelk, extra besjes of wat jij lekker vind. 

Prima als ontbijt, tussendoortje, snack of bij de koffie/thee.

Smakelijk

 

Terug naar overzicht