Ik ging op Metime week naar Portugal en ik nam mee...

03 juni 2017


Dit is het verslag van een power week onder vrouwen:

een aantal maanden geleden zette ik op deze blog de promo voor de eerste Me-time reis, die ik wilde begeleiden.
Een complete vrouwengroep op een zonnige plek ergens in Portugal.

Dat avontuur startte op de luchthaven in Rotterdam om vervolgens uit te groeien tot een bijzondere zesdaagse ergens op een mooie plek dichtbij Portimao. Aangezien ik al een paar keer op deze plek was geweest, wist ik wat ik kon verwachten.

Een geweldig ondersteunend team, die heerlijk en gezond voor ons gingen koken, een zalig verwarmd zwembad, lekkere bedjes om op te zonnen, een yoga-pagode , comfortabele kamers en een groot domein om op te sporten, wandelen  en relaxen.

Wat ik niet van tevoren wist was dat er vanaf het eerste uur al een ongelofelijke goeie sfeer in zat, de zon echt haar best deed en we na een  kleine week met workshops, ontspanningsoefeningen en verzustering allemaal een beetje nieuwe vrouwen zouden worden. Nog dagelijks communiceert de hele groep via WhatsApp met elkaar en in juli komen we nog eens samen.


Als coach en begeleider kan ik alleen maar trots en blij kijken naar het mooie resultaat van deze eerste Me-time-week.

Maar ik mag ook niet vergeten om een dikke dankjewel te zeggen tegen Be de Meyer , ze ging mee om een coaching te geven rond styling, maar ze bleek veel meer te zijn dan iemand die advies gaf over kleding. Ze ontpopte zich voor de hele groep en voor mij, tot een rustige sidekick met een goed luisterend oor voor ons allemaal.


Gaan we dat nog eens doen ja graag! We plannen een nieuwe reis voor volgend jaar, in oktober vertrekken we met een nieuwe groep naar deze plek en ik kan niet wachten.


Hoe het voelde, wat we deden, dat is moeilijk om te beschrijven maar in dit filmpje wordt het misschien toch al een beetje duidelijker.
Me-time, power-time het klopt allemaal.

....en in oktober ga ik terug, ga je mee?

Inschrijven kan via de knop workshops: workshop Portugal, whoop whoop !!

Terug naar overzicht