10 september 2020


Ik had een geweldig gesprek met de auteur van 'Een vlekkeloos hondenleven' ...

Een XL filmpje omdat we onze sloebers graag zien , want : Hoe maak je je hond gelukkig? Dieren zijn in deze vreemde tijden de maatjes en troost in onze veilige bubbel. Maar honden lijden ook onder Corona en de onregelmatigheid van baasje hele tijd thuis, baasje weer elke dag naar ‘t werk of niet meer elke dag lang wandelen ..

Ik sprak over de gevoelens van de hond en hoe je met hen kan communiceren met Ilse Rediers: Dierenarts, hondentherapeut en auteur van ‘Een vlekkeloos hondenleven’ , een wetenschappelijke benadering van hondengedrag en -welzijn.

Een boek dat verouderde versies over hondengedrag,-training en - opvoeding onderuit haalt. Want als we op een respectvolle en veilige manier met honden willen samenleven is het volgens dit boek dringend nodig om aversieve technieken en het dominantie- roedelconceot achtergond te laten .. we geven ook een boek weg. Het enige wat je moet doen om het boek te winnen is . 🐶 Volg op instagram en of facebook ook @behivet_gedragsdierenarts en @martine_prenen 🐶 Vertel waarom je je hond nog beter wil begrijpen 🐶 tag nog twee hondenvrienden .

Terug naar overzicht