23 juli 2021


Jahaa deze vegan burger = de max, makkelijk en o zo lekker.

Whoop whoop, ook zo verzot op een lekkere, juicy, gezonde burger ? Wel dze kan je helemaal zonder schuldgevoel eten. De bereiding is poepsimpel! 

Voeg gewoon lekkere verse kruiden en groenten naar smaak toe en volg de instructies op het doosje et voila ..Als broodje gebruik ik een speltbol, maar alle brood kan en het kan natuurlijk ook zonder brood. 

De Proteinemix voor seitanburger =

Mix voor eiwitrijke en vetarme burgers
✔ Klaar om te bakken in 60 seconden
✔ Enkel water toevoegen
✔ Maak burgers, worsten, balletjes
✔ Smaakvolle vleesvervanger
✔ Vegan, lactosevrij

De Bertyn Instant Protein Veganmix is een mix van tarwegriesmeel, tarwegluten en kruiden waarmee je zelf instant en makkelijk eiwitrijke en vetarme seitanburgers op je bord tovert. 

Voeg wat water toe aan de mix en kneed tot een elastisch deeg. Ik voeg daar dus extra lekkere groenten en kruiden aan toe . Zo kan je er makkelijk 4 ipv 3 burgers mee maken . Laat 3 à 5 minuten rusten, maak de gewenste vorm en bak in de pan. Het klinkt simpel en dat is het ook! 

Deze veggie burger mix is ideaal om in huis te hebben als vleesvervanger of voor die onverwachte momenten als het eens snel moet gaan. Je kan er hamburgers mee maken of wees creatief en maak van het deeg worsten, een vegan ‘vleesbroodje’ of balletjes. Een veggie feest voor iedereen!

= Instant hamburger die lekker en voedzaam is

Veel mensen willen slank voor de dag komen. Een voedingspatroon met minder koolhydraatrijke voeding en meer eiwitrijke voeding met vezels is beter voor iedereen. Met de Bertyn Instant Protein Veganmix is dit gemakkelijk om te doen.

In het filmpje leg ik alles stap voor stap uit, serveer met zoete frietjes die je in kokosolie bakt. 

 

Je kan ook een proteïne mix voor falafel bestellen , die is dan gemaakt op basis van erwtenmeel ipv op basis van tarwegries zoals die van deze burger. OOk met het falafeldeeg kan je natuurlijk een burger maken.

De RECHTSTREEKSE LINK OM NAAR DE ETALAGE VAN DE MAKERS VAN DEZE GEZONDE MIXEN TE GAAN EN WAAR JE DE VEGANMX RECHTREEKS KAN  BESTELLEN VIND JE HIER 

DE MIXER DIE IK GEBRUIK  KAN JE MET KORTING BESTELLEN VIA DEZE LINK VAN NUTRIBULLET ! 

Terug naar overzicht