't Zijn de hormonen !!

Hoe hormonen het leven van iedereen bepalen en wat we eraan kunnen doen...

Naar site
€ 29,99
Bestel nu  je exemplaar
Gratis verzonden
Of ga langs bij je favoriete boekhandel !

Hoe hormonen het leven van iedereen bepalen en wat we eraan kunnen doen

Hoewel ze onzichtbaar zijn, zijn hormonen de echte baas in ons lichaam. Hormonen kunnen je leven tot een roetsjbaan maken als ze uit balans zijn. Als alle hormonen in balans zijn, ontstaat er een Hollywoodiaans wonder: je ziet er goed uit, je straalt, je slaapt lekker, hebt tonnen energie, het leven lacht je toe en je bent écht tevreden met jezelf en je omgeving.

Onze hormonen werken op een ingenieuze manier met elkaar samen. Wat ook wel wil zeggen dat als er ééntje uit balans is, er altijd meerdere uit balans zullen zijn. Hormonen die uit balans zijn, kunnen je dus van een echte filmster in een hoopje ellende veranderen… In dit boek neem ik onze hormonen op sleeptouw en leg ik  op eenvoudige wijze uit wat hormonen zijn, wat de oorzaken zijn van een hormonale disbalans, welke klachten daarbij horen en hoe het hormonale evenwicht weer kan worden hersteld.

Dat doe ik samen met orthomoleculair arts Rudy Proesmans  die ingaat op de meest voorkomende problemen veroorzaakt door een hormonale disbalans, vervolgens geven we raad, tips & tricks om je opnieuw beter in je vel te voelen. Dit boek bevat eveneens een 30-tal recepten, voedingstips en bewegingstips, gebracht door Nederlands meest bekende personal coach Jeroen Krak. Waarom krijg je dus als man tetjes en als vrouw een snor?! Juist, de hormonen…

Dit boek is ongetwijfeld dé ultieme gids voor zij die niet langer een speelbal van hun hormonen willen zijn.

Jahaaa , dit is 'm dus he : mijn gids voor iedereen die z'n hormonen in balans of onder controle wil krijgen !

Want slaap, stress, moodswings, haaruitval, dik of dun, je weerstand, je libido en zoveel meer kan heel erg in de war raken wanneer die onzichtbare stofjes niet in balans zijn.

Want ons lijf wordt aangestuurd door hormonen. 

In dit boek neem ik jullie, samen met ortomoleculair arts Rudy Proesmans en bewegingsexpert Jeroen Krak mee doorheen onze raadgevingen, tips en tricks om meer energie en balans in je lijf en brein te krijgen.

En daarenboven staan er ook gewoon zalige recepten in die makkelijk te bereiden zijn en je hormonenbalans mee ondersteunen.

 

Je kan het boek bestellen via deze link, dan ligt het in 2 dagen bij je in de brievenbus !

Terug naar overzicht