Merry Xmas !!!!

26 december 2016


Ok, ok ik beken ,

Ik ben schandalig lang niet aan de ‘blog’ geweest en dus moet ik jullie eerst van harte met wat vertraging een zalige kerst toewensen. Dat weinig voor de pc heeft ALLES te maken met het nieuwe youtube kanaal dat ik vanaf de eerste zaterdag van 2017 lanceer en momenteel al m’n tijd opslokt... Wordt vervolgd !!!!

Ik zit heel vroeg achter mn pc , om de één of andere reden wil het slapen niet meer lukken, wat raar is voor een slaapkop als ik.Maar misschien heeft het wel te maken met het nieuwsbericht dat ik tijdens m’n nachtelijk toiletbezoek las:George Michael overleden, meteen moet ik dan aan Hilde denken (Yasmine) die een grote fan van de man was . Ik herinner me nog dat ze voor de rode loper haar Wham-idool van vroeger kon interviewen. Aandoenlijk was haar plakboek dat ze meenam naar dat interview met de man die ze als heel lief en wat verlegen beschreef. Ze vertelde me nadien stralend dat ze het haar meest memorabele gesprek ever vond .

 

Ik hoop dat ze het daar ‘in heaven’ over mooi dingen hebben, het zit daar steeds voller met stukken uit mijn jeugd : Bowie, Prince , Gaston Berghmans, Toots Thielemans, Marc Sleen , Jos Geysen , Shirley Temple, James Garner , Leonard Nimoy, maar met Thé Lau, Leonard Cohen en George Michael kan Hilde daar ongetwijfeld een aardig boompje opzetten.

Toch raar he ‘t leven, hier zitten we nog vol in de festiviteiten en gezelligheid, terwijl anderen een begrafenis moeten regelen.Reden te meer om te genieten van het feit dat je deze dagen kan doorbrengen met de mensen die je graag ziet en ze ook wat extra kan verwennen.Ik doe dat heel graag, samen met mijn ouders en schoonfamilie, om beurten lekker koken , een kadootjes uitpakken, in een kort speechke zeggen hoe blij en dankbaar we zijn..

Ik vind dat heel belangrijk en toch zit ik hier nu zo vroeg in m'n onesie met de prut nog in de ogen met mn warme sjaal om mn nek te schrijven...Die sjaal vind ik een VONDST !! Gevuld met tarwekorrels , effe in de microgolf en een zalige warmte die je omringd. De afgelopen dagen kwam hij hier op de ‘snot-ziekenboeg’ heel goed van pas, maar zo ‘s ochtends in m’n wat koude keuken is het zaaalig! Ok ik geef toe , hij ziet er uit als een theedoek, maar hij voelt als een warme zachte deken en die theedoek is eigenlijk een katoenen hoesje dat ik makkelijk kan wassen dus dat komt goed uit als je ‘t koortszweet er uit wil wassen . Je kan hem trouwens ook bestellen via : http://www.homedelightagency.com/blog-1/jannekes-warmtesjaal

Enfin , de dag start, ik zit met m’n kopje thee en m’n pittenzakje in een Hollands jasje achter m’n laptop en ben eigenlijk volmaakt gelukkig... Gisteren vegan ontbijt op bed en dan een lange luie dag met zn drie voor de buis.
Straks lekker met zoon- en manlief aan t ontbijt met wentelteefjes, dat ik nu op m’n gemakje kan voorbereiden en daarna lekker nog een dag vrij met zn allen. Zalig.....Ik wens jullie superfijne dagen met veel tijd voor knuffels en 'ik zie u gère' , tot snel !! Hou deze blog in de gaten, there' s more to come XXX

Terug naar overzicht