Makkelijk op m'n youtube kanaal abonneren

13 januari 2018


In filmland zeggen ze wel es dat filmen met dieren en kinderen het moeilijkste is, wel ik vind dat het plezantste.

Sinds ik met Jacky werk aan mijn Youtube -kanaal Mar10 minuutjes lopen we regelmatig tegen t'1 en t' ander aan, technische problemen zoals geluid en beeld natuurlijk, maar ook tekst en lengte van de filmpjes bepalen zijn een uitdaging. Sinds ons eerste filmpje hebben we al zoveel geleerd.. De filmpjes worden nu korter, het geluid beter en dankzij de assistentie van Victor hebben we nu zelfs een eigenste autocue ineen kunnen knutselen.

 

 

Dat wil zeggen dat we vlotter kunnen werken, tenzij één van m’n honden besluit om in het beeld te komen staan, te blaffen of het decor op te eten. Sinds kort heeft Jacky een systeem gevonden zodat iedereen zich makkelijk op het gratis kanaal kan abonneren. Maaaaaarr dat kan alleen als je het filmpje op Youtube met je computerscherm opent, dus niet op smartphones ed. Dit is de link : https://www.youtube.com/watch?v=mFMcStaUQNc&t=2s

 

Toen we begonnen te filmen kreeg onze Karel ineens het autocue gebeuren in de gaten , met daarachter een madam die op een bureaustoel in het midden van de living zat, vond ie een beetje raar... Let op de manier hoe hij naar mij en het 'gedoe voor hem ' kijkt...Reden te meer om veilig bij mij te blijven staan en heel even dat rare 'ding' te besnuffelen.

 

We namen alles opnieuw op , maar vonden deze versie uiteindelijk toch de leukste om aan jullie te laten zien....

Terug naar overzicht