I went to Silicon valley ..

27 oktober 2016


Ik ging naar Sillicon Valley op inspiratiereis en ik nam mee..

Niks , want m'n valies was zoek , HA! ... en hoe dat zoal kwam ?...Wel laten we beginnen bij ' t begin..
Een inspiratiereis naar Silicone Valley, ’t is een mondvol en ik heb het meegemaakt. In het gezelschap van Nederlandse en Belgische bedrijven, opleidingscentra en ondernemers die allemaal één ding gemeen hadden- interesse in ‘gezondheid’ .Voor in de winkelrekken, als inspiratie voor hun studenten, patiënten, teams of voor nieuwe projectontwikkeling.

En ik ging mee om mezelf onder te dompelen in dat wat een groots en soms choquerend avontuur werd doorheen het centrum der technologie en ontwikkeling heet. Maar laten we beginnen bij het begin, bij de 'red caravan ' waar Sarah een creativiteits- en innovatiekatalysator  en haar team uit Belgie en Nederland , zich bezighouden met insipreren en verbinden . Ze droomden van een inspiratiereis waarbij Gezondheid de rode draad zou zijn. Zij was tijdens de hele reis ook degene waar ik verwonderd over de schouder meekeek wanneer ze tijdens onze reis geweldige mooie 'mindmaps' maakte. Ze noemt het Visual harvesting en geeft zo de inhoud visueel een vorm. Ze zien er geweldig uit zoals deze bvb , een lekkermaker voor 't vertrek.

 

Maar effe beginnen bij t begin ... na een fijne treinreis met de TGV en kennismaking met mijn companiera in crime Carmen van Buggenhout van 'the healthy ever after' komen we aan op een heerlijk (not so) druk Charles de Gaulle.