Aloha girls !!

HIPHOOOOOOI !!! We zijn er weer mee weg!!

Dit najaar organiseer ik een nieuwe weekend- workshop !! Kom je ook ?Zalig met z’n allen naar de mooie groene Ardennen, richting ‘FOREVER YOUNG-time’.

Start op vrijdag 2 november om 18.30 u, eindigend op zondag 4 november om 20.00 u.

Deze keer trekken we naar de Belgische natuur; de Ardennen en strijken we neer in het mooie Durbuy en een nabijgelegen 18 e-eeuwse boerderij met een adembenemend uitzicht op natuur en één van de mooiste golfbanen ter wereld.

Het hotel Golf de Méan.

 

Dit hotel is onze uitvalsbasis en een oase van rust.
Onze workshops vinden plaats in de natuur en in de kleinste stad van België: Durbuy.

Daar dompelt ons team je onder in een wereld van ‘lekker in je vel, bewegen, proeven, balans vinden’ en handige tips & truckjes leren zodat je nog meer tijd overhoudt voor Me- time én relaxter en tevredener naar huis kan gaan = de FOREVER YOUNG - lifestyle.

Wat we gaan doen?

Na een gezellige kennismakingsavond, etentje en gezamenlijk open vuur, krijg je op zaterdag en zondag telkens een halve dag coaching van één van de coachen. Dwz: 4 workshops in twee dagen tijd.

We starten elke ochtend om 8 uur met een speciaal voor ons bereid gezond ontbijt, vervolgens start je met jouw groepje met één van ons de dag. ’s Middags staat er telkens een lekker en gezond vegetarisch buffet voor ons klaar in Le Sanglier des Ardennes,

Naast de workshops wordt er dus heerlijk voor ons gekookt en er is steeds ruimte voor een drankje, ‘aha- erlebnis’ en gezelligheid.

 

Op zaterdagavond staat er een heel bijzonder diner op het programma. We eten dan in de keuken bij niemand minder dan sterren chef Wout Bru, hij zal voor ons een volledig plantaardig diner bereiden, met af en toe een woordje uitleg van de chef en Mar10 over het hoe en waarom van al dat lekkers.

We mogen dus op de vingers kijken van de man himself en we mogen wat hij voor ons klaarmaakt ook nog opeten, driewerf HOERAA !

En dan zijn wij er ook nog :

Martine Prenen

Gediplomeerd voedingsdeskundige, gezondheid- en happiness-coach, ik leer je hoe je kan kiezen voor gezond en energiek, OOk wanneer je weer thuiskomt én hoe je kan ontladen van de dagdagelijkse stress. Daarnaast zal ik je op vrijdag- en zaterdagavond begeleiden naar een rustige en ontspannen jij .

 Be De Meyer

 Styliste en life-coach Be de Meyer werkt al jaren achter en voor de schermen van modeproducties, tv-programma’s en is werkzaam als personal shopper. Daarnaast is ze ook een ervaren life-coach. Haar specialiteit is samen met jou zoeken naar balans tussen je binnen- en je buitenkant. Ze geeft je haar deskundige raad waarmee je thuis en in je werksfeer verder kan.

Giusi Sciaratta

Make up en haar- stylist Giusi Sciarratta is al jarenlang de vrouw die mee garant staat voor de look van vele nationale en internationale sterren. Ze werk al jaren mee aan tv – en fotoproducties voor en achter de schermen. In de Ardennen geeft ze jou haar meest nuttige én makkelijk tips om je look te verfijnen en je innerlijke én uiterlijke schoonheid nog meer te laten zien .

Audrey Witteboon 

Functional trainer en gediplomeerd gezondheidscoach Audrey Wittenboon is een toegewijde en ervaren coach die mensen begeleid naar een gezondere levensstijl dmv beweging en voeding.. Je gaat samen met haar de natuur intrekken om daar oefeningen te doen, aangepast aan jouw lijf en conditie. Daarnaast zal ze je ook meenemen in haar specialiteit als mental food expert die het waarom uitlegt van ons eetgedrag in voor-en tegenspoed.

Dus : 4 coachen en een chef , what more can a girl want ?

We begeleiden je en leren je onze ‘Forever young tips & tricks’ toe te passen voor een prachtigere versie van jezelf inside & out.

PROGRAMMA:

VRIJDAG 2/11/2018:

18.30 u: Ontvangst in ons hotel ‘Golf de Mean’ .

Of je deelt met een bekende de kamer bent of het lot beslist met wie.

19.30 u: Samen aan tafel. De 4 workshopgroepen worden samengesteld.

21.00 u: Avondritueel begeleidt door Mar10 zodat jullie én helemaal tot rust komen én een ‘tot rust kom-tactiek’ leren voor thuis.

ZATERDAG 3/11/2018:

08.00 u: Gezond ontbijt met diverse mogelijkheden en verse sappen.

09.00 u: Shuttle brengt de groepen naar Durbuy - Le Sanglier voor de 4 verschillende workshops.

09.30 u:Start workshops met daarin een pauze.

13.00 u: Lunch in hotel Le Sanglier de Ardennes.

14.30 u: Start workshops met daarin een pauze

18.00 u: Einde workshops en vrije tijd.

19.00 u: Kookworkshop met Wout Bru & Mar10 met diner in Le Sanglier

21.30 u: Shuttle terug naar hotel

22.00 u: Avondritueel begeleidt door Mar10 zodat jullie én helemaal tot rust komen én een ‘tot rust kom-tactiek’ leren voor thuis.

ZONDAG 4/11/2018

08.00 u Gezond ontbijt met diverse mogelijkheden en verse sappen Koffers worden gepakt en kunnen bij receptie worden achtergelaten.

09.30 u Shuttle brengt de groepen naar Durbuy - Le Sanglier voor de 4 verschillende workshops.

09.30 u Start workshops met daarin een pauze.

13.00 u Lunch in hotel Le Sanglier

14.30 u Start workshops met daarin een pauze

18.00 u Einde workshops en vrije tijd.

18.30 u Licht Diner en napraten

20.00 u Einde weekend

 

Voor wie is dit weekend?

Voor alle vrouwen van 17 tot 97 die zin hebben in een gezonde(re) levensstijl, Forever Young tactieken willen leren toepassen en tips en truukjes willen leren die je mee naar huis kan nemen om daar op jezelf (en je geliefden) toe te passen. Grootmoeders, moeders, dochters, zussen en vriendinnen. We verwelkomen je voor Me-time, werken aan jezelf, lachen, lekker, gezond eten en t’ één en ’t ander bijleren over hoe je jezelf nOg lekkerder in je vel kan voelen.

 

PRAKTISCH:
Prijs:
* 750 euro

Inclusief:

* Verblijf in een tweepersoonskamer met gescheiden bedden, badkamer  met douche en toilet.
* 3 gezonde maaltijden per dag - tussendoortjes – bronwater – thee .
* 1 avond kookworkshop & diner olv. Wout Bru & Martine Prenen
* 4 begeleiders life-coaches: Be De Meyer – Giusi Sciarratta – Audrey Witteboon - Martine Prenen die telkens een halve dag workshop geven binnen hun specialiteit.
* 2 ‘tot-rust-kom- sessies’ olv. Mar10 voor ontspanning én beter slapen.
* Goodiebag met handige producten voor een gezondere levensstijl.
(Hou dus wat plaats over in je koffer..)

Exclusief:
* Extra taxiritten voor persoonlijke uitstappen
* Alcoholische dranken
* Parking 7 € per dag.

Hoe inschrijven ?

Stort 750 € (storting gebeurd voor 30/09) of 850 € (na 30/9).
Storting via rekening van: M&L vof – Martine Prenen –

BNP Parisbas/ Fortis : Iban BE85 0013 6160 9006

Vermeld duidelijk de naam en voornaam onder de welke je je inschrijft met de vermelding : FOREVER YOUNG WEEKEND ARDENNEN & JE MAILADRES (zodat ik je een bevestiging kan sturen).

Pas als je betaling ons heeft bereikt en je onze bevestigingsmail hebt ontvangen, ben je ingeschreven.

DE PLAATSEN ZIJN BEPERKT!

First come first serve = ons devies, de plaatsen zijn zéér beperkt aangezien we met groepjes van maximum 10 werken. Als die plekken geboekt zijn sluiten we ons weekend af.

Reisverzekering:

In dit workshopweekend zit geen reis- en of annuleringsverzekering inbegrepen. Deze dien je, als je dat wil, zelf af te sluiten.

Allergieën en bijzonderheden:

We eten vegetarisch en plantaardig. Als er dingen zijn waar we rekening mee moeten houden: allergieën, blessures of andere bijzonderheden. Laat het me dan weten, we willen ervoor zorgen dat het een onvergetelijk weekend wordt voor jou.

We kunnen niet wachten om jullie te mogen begroeten!
Heel veel liefs en C you zoen

Je Forever – young - team: Be, Giusi, Audrey & Mar10, XXXX

Heb je nog andere vragen laat het me dan weten via martine@martineprenen.be

Annulatie: Organisator Martine Prenen (M & L vof) houdt zich het recht voor om de data en plaats van de workshop te annuleren indien er te weinig deelnemers zijn. De deelnemers zullen dan ten laatste op 2 oktober hiervan verwittigd worden en zullen meteen de terugbetaling van de 750 € ontvangen en als eerste op de lijst staan van de nieuwe ingeplande workshops in het voorjaar van 2019. 

Terug naar overzicht