17

nov

>

17

nov

Stralend op elke leeftijd beurs waar ik signeer en over mijn komende welnessreizen praat

17 nov - 17 nov

10:00 - 17:00

Hof ter Delft -Laar 42, 2180 Antwerpen

Ik trakteer jullie op een mini 'de gezonde vrouw?..' en signeer mijn boeken op deze leuke beurs waar je terecht kan om te luisteren naar interessante sprekers, coachen en leuke demo's kan zien. Daarnaast vertel ik ook over de reizen die ik volgend jaar weer organiseer . Dus welkooom !! Ik ben er tussen 15 u en 16u30.

Stralend op elke leeftijd beurs waar ik signeer en over mijn komende welnessreizen praat

Over schoonheid, je goed in je vel voelen...  kortom: uitstraling!itstraling is zeer belangrijk. Het is een mix van hoe je eruit ziet en hoe je je van binnen voelt.
Op deze beurs/congres krijg je vele tips & tricks om het beste van jezelf naar boven te halen en je uitstraling te verbeteren. En dit op elke leeftijd!

Ook de mannen zijn van harte welkom! Waar beter een eindejaarsgeschenk vinden voor je vrouw/mama/vriendin.... dan op een schoonheidsbeurs? Breng zeker een bezoek aan onze man cave!

Interessante lezingen, demonstraties van o.a. permanente make-up en bindweefselmassage, of laat je kleur bepalen door onze jane iredale make-up artist.
Nieuwigheden, grote kortingen, voordelige aanbiedingen van vele topproducten!

Krijg een woordje uitleg over de reizen van Martine Prenen en Bé De Meyer en ontdek haar laatste nieuwe boek "t zijn de hormonen!".
Je kan je boek op onze beurs laten signeren door Martine Prenen.

Kom een kijkje nemen naar de nieuwe BMW hybride, prachtige juwelen, hippe dameskledij en laat je haar onder handen nemen door een professionele kapster,... en ontvang op het einde een super leuke goodiebag! Het wordt een zalige dag!

Er zijn ook vele prijzen te winnen via je inkomticket. Alle nummers worden in een ton gegooid en om 16u.30u is de grote trekking.
De gelukkige aanwezigen maken o.a. kans op een volledig nieuwe look, 2 u privé wellness bij Belle Epoque en nog veel meer mooie prijzen te winnen.

De deuren gaan open om 10u en sluiten om 17u.

Culinair word je verwend door Hof ter Delft!

Inschrijven
  • Algemene info
  • 17 nov - 17 nov
  • 10:00 - 17:00
  • Hof ter Delft -Laar 42, 2180 Antwerpen
  • 20 euro