19

apr

>

19

apr

Lezing bij De Plak Diepenbeek

19 apr - 19 apr

20:00 - 22:00

Gemeenschapscentrum de Plak - Servaasplein 14 - Diepenbeek /www.diepenbeek.be/activiteiten/detail/324/martine-preenen-workshop-over-voeding

Het woord ‘lezing ‘ moet je bij Happinescoach Martine Prenen niet te letterlijk nemen. Je kan beter spreken van een interactieve workshop.Martine ken je of omdat ze vroeger voor televisie werkte of omdat je 1 van haar boeken hebt gelezen.

Lezing bij De Plak Diepenbeek

Na haar mediacarrière maakte ze een ommezwaai, studeerde af als gezondheidsbegeleider, schreef 5 bestsellers over een gezonde levensstijl en ontpopte zich tot een geboren entertainer.

Tijdens de voorstelling dompelt ze je onder in de gezonde, makkelijke en plezierige sfeer van haar boeken.Zelf zegt ze : “Ik deel de ervaringen uit mijn zoektocht naar een gezondere lifestyle en laat zien, voelen en ruiken dat dat absoluut op een eenvoudige manier kan. Dat doe ik met verhalen uit mijn leven en makkelijke tips en truukjes.Humor en informatie wisselen elkaar af in Martine’ s lezing.

“Ik ben niet van het ‘belerende vingertje’ , bij mij zal je niet horen wat er niet ‘mag’, maar eerder wat juist heel ok én gezond is “.Zo leer je alles over gezonde frietjes, ontstressen in 2 minuten , wakker worden zOnder sloten koffie, thuis meer rust inbouwen en y-uit de hormonen-roetsjbaan stappen.

“ Ik kom op 19 april met ‘volle goesting’ naar Diepenbeek, jij ook ?

Hope to C you zoen!! “

 

INSCHRIJVEN KAN RECHTSTREEKS BIJ DEZE ZAAL VIA :

www.diepenbeek.be/activiteiten/detail/324/martine-preenen-workshop-over-voeding

Inschrijven
  • Algemene info
  • 19 apr - 19 apr
  • 20:00 - 22:00
  • Gemeenschapscentrum de Plak - Servaasplein 14 - Diepenbeek /www.diepenbeek.be/activiteiten/detail/324/martine-preenen-workshop-over-voeding