17

feb

>

17

feb

De gezonde vrouw komt naar Vlezenbeek

17 feb - 17 feb

20:30 - 22:30

OC Merselborre

Gezond zijn dus ?... hoe doe je dat ?

De gezonde vrouw komt naar Vlezenbeek

... en nOg belangrijker hoe begin je eraan?

Zeker met die rondvliegende rare Corona virus ?..Met  ‘50 – something’ jaren op de teller en een master van gezondheids- en voedingscoach op zak loop ik, net zoals de meesten onder ons, nog regelmatig tegen mezelf aan.

En dat blijkt helemaal onze eigen schuld niet te zijn. Integendeel, ons lijf wordt eigenlijk mede bestuurd door een hoop dingen en wezens waar we amper vat op hebben… Ik geeft je een kijkje in mijn en zodoende ook, jullie interne keuken. Om tot de conclusie te komen dat we er misschien tOch controle over kunnen krijgen ?

Want als je systeem uit balans is dan krijgt een vrouw een snor en een man tietjes?.. dat kan toch niet de bedoeling zijn?.. Dus wat doe je dan?..

Ik laat zien hoe ik me staande probeer te houden op dat slappe koord van een gezond leven leiden.

Ik vertel over mijn ‘goestingeskes’ onder controle houden (of niet ). Over hoe ik stress gebruik als een vriendje ipv de vijand en wat mijn truken zijn om zonder sloten koffie écht niet uit je ‘zombie’-status geraakt en wat je kan doen als je in paskotjes altijd een zenuwinzinking nabij bent..

Kortom een voorsteling met heel veel ‘aha erlebniss’ en toch wat handige tips om blij in je vel te zitten.

Ik neemt mezelf niet TE serieus, er moet ruimte over blijven voor een ‘pateeke’ of een goed pakje friet. Er is ruimte voor humor, inzicht en zelfs een paar gezonde tips & trucs.

Na de voorstelling weet je wie en wat je in gang zetten. En vooral dat' écht niet allemaal onze eigen schuld is. Ga vervolgens naar huis, voel je een stuk ‘gezonder’ en geef licht af… Zeg thuis dat ze hun zonnebril alvast opzetten J

ITS OKAY NOT TO LIKE ME.

NOT EVERYONE HAS GOOD TASTE.

 

Boekingen via www.rumoer.be

  • Algemene info
  • 17 feb - 17 feb
  • 20:30 - 22:30
  • OC Merselborre