Sla over en ga naar de inhoud
26.04.23

Vrouwencirkel Destelbergen ENERGIE & BLOSSOM

We zijn al zooo lang aan het rennen en bij velen hangt de tong op de tenen. Waar en hoe je bijtankt, mooi thema vond ik, voor een fijne vrouwencirkel ..
Locatie
White Lotus Haenhoutstraat 221 9070 Destelbergen
Tijd
19:30 - 22:00
Prijs
€ 70€

'Soms lijkt' alsof je je energie uit je tenen moet halen' ...

Onthaasten is de eerste stap naar energie en het is juist dat waar we ooo zooo vaak tegenaan lopen. Want : geen tijd en hoezo 'ont' haasten.

We vergeten vaak dat we ook een stuk natuur zijn, met behoefte aan even niks en gewoon zijn..

Tijdens deze cirkel reik ik je tools aan die helpen om te voelen hoe je even kan stoppen met 'rennen, duiken, vliegen, vallen en weer doorgaan'..

En natuurlijk is er die grote positieve en liefdevolle kracht van de de andere vrouwen in de cirkel.  Met hun verhalen en ervaringen. Ruim voldoende om samen te reflecteren, te helen , te lachen, luisteren en energie te tanken.

Energie die je nog weken na de cirkel zal blijven voelen dankzij de mails en berichten die ik je , binnen het thema bezorg. Dat zijn oa een meditatie en diverse oefeningen om de energie te blijven vasthouden. 

Samen voor een gezondere en gelukkigere wereld?

Wil je als bedrijf of merk de handen in elkaar slaan om mensen de tools en kennis te geven voor een gezond leven? Contacteer mij dan gerust. 

Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.File

Volg me op social media!

Wil je zeker niks missen? Mijn social media staat boordevol handige en plezante informatie.