Sla over en ga naar de inhoud
29.05.23

Vrouwencirkel Brasschaat thema je RUIMTE nemen & BLOOM

Je ruimte innemen = belangrijk. Om je vleugels uit te kunnen slaan, voluit te leven, zowel mentaal als fysiek gelukkig te zijn. Na de cirkel bezorg ik je nog regelmatig oefeningen en meditatie om de energie van de cirkel vast te houden .
Locatie
B- Yoga Klaverheide 4 2930 Brasschaat
Tijd
19:30 - 22:00
Prijs
€ 70€

Je ruimte neem je in, om je zowel fysiek als mentaal goed te voelen.
Als je je steeds kleiner maakt kan dat gedrag leiden tot  overspannenheid of zelfs een bore- of burn-out.

Je ruimte innemen is dus een hele belangrijke.
Niet alleen omdat je – als je ruimte in durft te nemen- je nOg beter naar je innerlijke stem kan luisteren, zelfs je geparkeerde dromen durft te realiseren. Maar ook vooral omdat je gehoor gaat te geven aan jouw behoeften. En dat geeft je zo'n fijn gevoel. 

De cirkel is een veilige en fijne plek om daarmee te spelen. De vrouwen om je heen zijn er met hun luisterend oor, hun wijsheid en ervaring.

De ideale 'speelplek' om jezelf ruimte te geven om te laten zien wie je bent, wie je wil zijn, wat jouw visie is, waar jij voor staat, waar jij van droomt.

Ik zorg wel voor de thee en knabbels, kom er gewoon gezellig bij zitten. En wandel (huppel)  vervolgens naar huis via  je eigen pad van voluit leven.

Samen voor een gezondere en gelukkigere wereld?

Wil je als bedrijf of merk de handen in elkaar slaan om mensen de tools en kennis te geven voor een gezond leven? Contacteer mij dan gerust. 

Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.File

Volg me op social media!

Wil je zeker niks missen? Mijn social media staat boordevol handige en plezante informatie.