Sla over en ga naar de inhoud
15.09.24 - 21.09.24

Relax & rise luxe retreat in september

Relax & Rise, de magie van het naar binnen keren om weer helemaal in je kracht te gaan staan.   Onder begeleiding van ontspanningsexperte Merel van den Bemd en mezelf dompelen we je onder in een week van pure verwennerij, inzichten, masterclasses en heel veel rust in een heerlijk luxe boetiekhotel in het Spaanse kustdorp Javea ( Xabia), op een uurtje van vliegveld Alicante. Je krijgt er de heerlijkste keuken van prive chef Fati die de hele week plantaardig voor ons kookt en elke dag starten we met rustig wakker worden dmv beweging. Je gaat sowieso opgeladen, krachtiger en gezonder naar huis mét een hoop informatie om deze energie ook thuis vast te houden.
Locatie
 Calle Henry Matisse 4 03730 Jávea, Alicante
Prijs
€ 1950€(tweepersoonskamer)of2500€(eenpersoonskamerUITVERKOCHT)

De relax & rise week = weer helemaal in je kracht komen te staan
dmv. rust, naar binnen keren, genieten, in de watten worden gelegd.

Door alle drukte en door voortdurend te geven aan anderen, vergeten we soms al eens hoeveel kracht en energie er in ons zit. Heb jij ook nood aan even vertragen, terug tot je (pure) zelf  komen en daarna er weer in te vliegen met hernieuwde energie? Of laten we zeggen erin 'te fladderen' richting een nóg fijner leven. Dan nodig ik je met veel plezier en warmte uit om mij, samen met 13 andere vrouwen, te vergezellen in suitehotel La Casita in Javea, Spanje. 

Geef  jezelf terug energie en vind je vrouwelijke kracht. 

 

Wij als vrouwen weten heel goed hoe te geven. Maar ontvangen, dat is vaak wat moeilijker. Wanneer was de laatste keer dat je jezelf nog eens heerlijk liet verwennen en je eigen emmer nog eens volledig vulde?Samen met mijn team creëerde ik een verwenweek voor jou.

Tijdens deze week gaan we samen vertragen. Je wordt verwend met lekkere gezonde voeding, een massage op maat, comfort, tips en tricks en zoveel meer op een prachtige, rustgevende plek onder de Spaanse zon.

We helpen je het oude loslaten en zorgen dat je dankzij de              masterclasses terug naar huis keert in een nóg gezonder lijf, met een nóg wijzere geest.

Naast mijn masterclasses rond goed in je vel zitten, hormonale balans, omgaan met stress, opladen en ontladen, loslaten en gezonde voeding, zal coach Merel van den Bemd  je helpen in verbinding te komen met jezelf.

Als ontspanningsexperte begeleidt ze jou bij het vinden van innerlijke rust. Zelfs wanneer je geen ervaring hebt met meditatie, kracht- of stretchoefeningen , zal ze je op een rustige , aan jou aangepaste manier begeleiden doorheen dit heerlijke relaxerende traject.

Proffesionele masseuse Lieneke geeft iedereen een op haar wensen aangepaste ontspanningsmassage en Carine komt ons een avond onderdompelen in muziek, dansen en bewegen.

Onze privé chef , die de  hele week gezond én lekker voor ons kookt , zal samen met mij, een kookworkshop geven zodat je thuis makkelijk je gezonde reis kan verderzetten.

Relax & rise ?..

Deze 'Rise en relax'- week staat helemaal in het thema: Weer goed en krachtig in je lichaam zitten, mijn masterclasses zijn dus ook helemaal gericht op hoe je makkelijk tot ontspanning kan komen en je weer kan opladen, hoe je beter kan omgaan met stress en kan voorkomen dat je je energie te snel kwijtspeelt, we gaan aan de slag met gezonde voeding en dan is er natuurlijk masterclass rond valkuilen en weer in je kracht gaan staan.

Tijdens deze retreat werk ik ook samen coach en ontspanningsexperte  Merel van den Bemd  ze is een 'topcoach' in je helpen in verbinding te komen met jezelf.

Als ontspanningsexperte begeleidt ze jou bij het vinden van innerlijke rust. Met haar methode "Liefdevol Leven" gaat ze elke ochtend met jullie aan de slag. Je leert om niets weg te duwen, te verbeteren, te verkleinen of te vergroten, maar om liefdevol te zijn met alles wat er is. De methode bestaat uit 6 stappen rond de thema's : Denken, voelen, stilte, dankbaarheid, zelfliefde en liefdevolle aandacht. Dat doen jullie dmv begeleide meditatie, rustige aangepaste krachtoefeningen, stretchen, ademhalingsoefeningen, beweging en mooie muziek. 

Onze privé chef , die de  hele week gezond én lekker voor ons kookt , zal samen met mij, een kookworkshop geven zodat je thuis makkelijk je gezonde reis kan verderzetten.

Onze privé cheffin, die de  hele week gezond én lekker voor ons kookt , zal samen met mij, een kookworkshop geven zodat je thuis makkelijk je gezonde reis kan verderzetten.

Daarnaast komen er nog een paar gastcoaches interessante workshops geven rond beweging en in je kracht staan. 

De praktische informatie, in het kort

Verloop van de dag:

* Start met rustige meditatie met een lekker drankje erbij

*Vervolgens klein uurtje van rustige beweging

*Ontbijt dat elke dag varieert, vers klaargemaakt door cheffin Fati

*Masterclass van Martine Prenen over : voeding - omgaan met stress - loslaten - beter slapen en ontspannen - opladen - hormonen - positiviteit

*Lunch = onze hoofdmaaltijd bereid door Fati inclusief toetje yess

*Vroege namiddag relax of masterclass van Merel of gastcoach

*Namiddag relaxen en ontspannen bij t zwembad , op je eigen terrs of op 1 van de gezellige plekken in de tuin.

*Snacks & knabbels door team Fati

Twee excursies voor zien naar de markt van Javea en naar het strand

*Licht avonddiner

*Avond : cacaoceremonie & vrouwencirkel

*Avondmeditatie

Data: vanaf zondag 15 september 2024 t.e.m. zaterdag 21 september 2024

Locatie: Het prachtige boutique hotel La Casita in Javea.

Aantal gasten: Er zijn slechts 13 plaatsen beschikbaar, waarvan maximaal 5 in een éénpersoonssuite ( deze zitten ondertussen vol). De andere 8 plaatsen zijn in suites waar je met twee personen verblijft of in een grote suite met 2 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan 1 slaapkamer met 2 bedden en 1 met 1 bed.Aangezien je hier de woonkamer en terras deelt met de andere 2 personen geldt voor deze kamers ook een tweepersoonstarief). Elke suite beschikt over een eigen woonkamer, keuken en terras.

Je ondergaat een persoonlijk relax- en groeitraject dankzij; dagelijkse ochtend- en avondmeditatie met mij of Merel, begeleide bewegingsmomenten en verschillende masterclasses van mij en m'n vrouwelijke coaching-team. We gaan ook heerlijk snuffelen op de inspirerende markt van Javea en in de gezellige straatjes er omheen. Een namiddagje naar het strand staat ook op de planning.

Samen voor een gezondere en gelukkigere wereld?

Wil je als bedrijf of merk de handen in elkaar slaan om mensen de tools en kennis te geven voor een gezond leven? Contacteer mij dan gerust. 

Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.File

Volg me op social media!

Wil je zeker niks missen? Mijn social media staat boordevol handige en plezante informatie.