Sla over en ga naar de inhoud
12.11.23 - 18.11.23

De healthy powerhouse week in Javea ( = VOLZET)

Ik organiseer weer een heerlijk, gezonde verwenweek in Spanje. De titel powerhouse staat voor jou wanneer je terug naar huis keert, als een powerhouse!
Locatie
The Adelante House Javea

De healthy powerhouse week in Javea

Balans in het leven en je lijf is de mooiste maar vaak moeilijkste oefening die er is. Daarom nodig ik je met veel liefde uit om mij, samen met 10 andere vrouwen,  te vergezellen in The Adelante house in Javea, Spanje. 

Omringd door gastvrijheid en positieve aandacht

Tijdens deze heerlijke verwen- en groeiweek verblijven we in de smaakvolle ingerichte villa Adelante House waar in alle binnen- en buitenruimtes en de 8 prachtige suitekamers met luxe badkamer, de echte en pure Mediteraanse ziel en rust voelt. 

Onze privé chef Fati verwent je met haar heerlijke vegetarisch keuken en versgemaakte shakes.

Samen met haar geef ik jullie ook een workshop 'gezonde keuken' en gaan we ook lekker proeven, snuffelen en rondkijken op de markt in Javea.

Balans is alles in het leven.

 

Onze buitenkant is een spiegel van onze binnenkant, van alles wat er in ons lijf en leven gebeurt. We beseffen het niet altijd hoe de dingen om ons heen impact hebben op ons welbevinden. Op ons zelfbeeld, onze mentale gezondheid, rust.. JOUW juiste balans vinden is iets dat aandacht en liefde vraagt. Tijdens deze week dompelen ik je samen met mijn team van experten onder in plezier, lekker eten, fijn bewegen, positief naar jezelf kijken, ontladen in de natuur, oefeningen en masterclasses. Maar ook met tools die jij mee naar huis neemt, om zowel interne als externe balans te vinden. Ook je hormonale roetsjbaan bekijken we liefdevol en werken we samen aan een minder bumpy route.

 

Deze week brengen we die weer op een niveau dat je krachtig(er), positief(er, veerkrachtig(er) en nog mooier naar huis terugkeert.. Als de healthy powerhouse dat je bent. 

Elke ochtend verwelkom ik jullie met een ochtendmeditatie en zachte bewegingsoefeningen om je lijf prettig wakker te maken.

Na het ontbijt trakteer ik je dagelijks op een masterclass . 

Daarin leer je hoe je makkelijker kan los laten,  kan opladen, je lichaam en geest en ( indien nodig) je hormonenhuishouding  in balans kan brengen, hoe je beter kan omgaan met stress en nog zoveel meer.

Mijn collega coach deze week Elles Nijkamp is een beautycoach, die altijd op zoek is naar een mooie balans. Zij geeft deze week een masterclass rond je innerlijke en uiterlijke schoonheid. Daarnaast coacht ze elke vrouw persoonlijk en apart,  met de juiste tools naar nog meer stralen en beter in je vel zitten. En dat hoeft echt niet met een dikke laag make up, integendeel.

Onze gastcoach brengt een op de groep aangepaste masterclass. 
Elke dag heb je ruimschoots de tijd om te genieten, wandelen, je te laten masseren of gewoon even fijn niks te doen. 

 

Naast de masterclasses van mezelf, Elles en onze verassingscoach is er nog meer verwennerij.

Dagelijks wordt je gecoacht door mij en gastcoachen, naar soepel en bewegen voor meer hormonale balans.

Daarnaast komt professionele masseuse Lieneke  je een massage geven die op je lijf geschreven is.

Daarnaast staan er de hele dag gezonde en lekkere hapjes voor je klaar.

's Avonds kan je , als je dat wil samen met mij de avondmeditatie doen voor een zalige nachtrust.

De praktische informatie, in het kort:

Datum: van zondag 12 november t.e.m. zaterdag 18 november

Locatie: het prachtige prachtige Adelante House in Javea.

Er zijn slechts 10 plaatsen beschikbaar, waarvan maximaal 4 in een éénpersoonskamer. De andere kamers hebben twee afzonderlijke bedden en worden gedeeld. 

Je ondergaat een persoonlijk groeitraject dankzij; dagelijkse meditatie & beweging met mij (Mar10), 4 masterclasses van Mar10, masterclass Elles Nijkamp, persoonlijke coaching beauty door Elles en een masterclass van een verassingscoach.

Prijs: Eénpersoonskamer: 2300€ | Tweepersoonskamer: 1950€

Deze prijs is inclusief: Verblijf, coachings & masterclasses, ontbijt, lunch, tussendoortjes & avondmaal, water – thee – koffie – verse juices (geen alcohol), excursie naar markt & Javea town, een persoonlijk aangepaste ontspanningsmassage door profesionele masseuse Lineke en een goodiebag met gezonde verzorgings-, beauty- en lifestyleproducten

Wat regel je zelf: Vliegtuigticket en transfer naar Adelante house & eventueel een annulatieverzekering

Zin om mee te gaan en je plekje te reserveren ? Klik dan op de link bovenin deze tekst.

We kijken ernaar uit je in de Adelante house te mogen verwelkomen  !

Haste la vista baby !

Samen voor een gezondere en gelukkigere wereld?

Wil je als bedrijf of merk de handen in elkaar slaan om mensen de tools en kennis te geven voor een gezond leven? Contacteer mij dan gerust. 

Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.File

Volg me op social media!

Wil je zeker niks missen? Mijn social media staat boordevol handige en plezante informatie.