Every downside has its upside..= CV Of hoe een tv-presentatrice gezondheidsconsulente= feelgoodcoach wordt

'Elk nadeel 'heb' ze voordeel',  meneer Johan Cruyf sprak deze woorden en schreef er geschiedenis mee, wie had gedacht dat er een filosoof in de volkse voetballer school?... 

Nu loop ik hier al effe op deze aardkloot rond en ben ik 't levende bewijs dat 't leven soms rare, maar leerrijke, sprongen kan maken. Zodoende ben ik van de ‘positieve soort’ , sommigen noemen het naief; ik noem het weigeren om bij de ‘pakken te blijven neerzitten’.

Na een fijne carrière als model ben ik zo’n beetje in het tv-werk gerold. 't Modellenwerk was voor mij  dE manier om m'n talen en de wereld te leren kennen (tijdens de verloren uurtjes zat ik in musea).

Maar ik begon me toch n beetje te vervelen, zocht naar méér en vond die in tv-reporter werk. Na omzwervingen bij de commerciële en nationale zenders in België en Nederland en het fijne rock n roll tv-werk voor de kleinere zenders kreeg ik nog meer honger naar ‘anders en nOg meer diepgang’. Zodoende belandde ik op de abdij van Tongerlo, in een 4 jarige opleiding tot gezondheidsbegeleider bij ‘de levensschool’.

Na m’n afstuderen koos ik ervoor om ‘spreekbuis’ te zijn voor mn collegae gezondheidsbegeleiders en een  gezonde/plezante levensstijl met 'leutige' voorstellingen en workshops . En af en toe.. leg ik een gezond & plezant boeken-ei .

Natuurlijk kriebelt die tv-microbe nog, vandaar dat je op deze blog ook regelmatig filmpjes zal zien voorbij komen.

En NU koester ik m’n 5 boekenkinderen en hoop ik dat ze allemaal bij jou ook de nodige ‘gezonde-kriebel’ veroorzaken

Verder heb ik ondertussen een eigen You Tube kanaal. Mar10 minuutjes is een samenwerking tussen mezelf en faster sales academy en het resultaat ervan kan je gratis en voor niks bekijken zien via deze: 

YouTube link naar channel.

https://www.youtube.com/channel/UCe3G_3JAIVWzq9_sRAsM1zg

Abonneer je zeker zodat je geen enkel filmpje mist en geef ons een duimpje (liefst omhoog )

En vooral : Kom maar regelmatig langs op deze website en join m’n familie van ‘brothers en sisters’ door je in te schrijven op de nieuwsbrief. Zodoende blijf je op de hoogte van deze blog en al de gezonde en plezante omzwervingen die ik voor je in petto heb.

C ya!