Hihaaaa, jahaa en trots dat ik ben.

Sinds vanochtend ben ik de trotse bezitter van een eigenste Youtube- kanaal. Voor velen misschien niet zo bijzonder. Maar voor mij, een totale kip in de wereld van computers, is het een gigagrote stap ! Alles begon met een toevallige ontmoeting met Jacky de Forte, een straffe madam waar ik naast zat aan tafel en die ook coach is. Maar dan wel op het vlak van je producten, je bedrijf of je idee leren verkopen en op de internetkaart zetten.

Jacky en ik waren al meteen in een vurig gesprek over social media en voor we het wisten waren we plannen aan het maken om ons samen te smijten in een youtube kanaal. We zijn allebei nogal zotte dozen , maar we hebben allebei knowhow die samen een perfecte cocktail zijn voor  en achter de schermen van Mar10 minuutjes. 

De opnames zijn vaak hilarisch omdat we als we enthousiast zijn alles tegelijk aan elkaar willen vertellen en omzetten in actie, slappe lach tot gevolg en veel bloopers. Dat is ook de reden waarom Mar10 minuutjes meestal zal starten én eindigen met een blooper. Tenzij alles natuurlijk zonder struikelblokjes of slappe lach verloopt (de kans is klein) .Enfin het eerste filmpje is dus een feit en ik zou het gewèldig vinden om van jullie zoveel mogelijk feedback te krijgen, wat vinden jullie ervan ? Wat willen jullie graag zien in Mar10 minuutjes, hebben jullie vragen, goeie tips & tricks die jullie willen delen , kom maar op !!


Om de filmpjes te zien moet je klikken op de link die bij dit blogstukje staat en dan , als jullie in de toekomst niks willen missen , zeker op de abonneerknop drukken .

Link voor youtube = https://www.youtube.com/watch?v=0e2pWY54FrU&t=6s

Vanaf volgende week posten we elke zaterdag een nieuwe Mar10 minuutjes, gisteravond zat Murphy ons, hoe kan het ook anders , enigzins in de weg ..

 

Bij deze wil ik jullie ook allemaal uitnodigen op de besloten facebook-groep Mar10 minuutjes, stuur een vriendschapsvraag en je bent WELKOM !! Op die pagina kan je met een heleboel powergirls (ikkenook) nababbelen over de filmpjes , maar ook informatie uitwisselen of gewoon gesjelleug kletsen.

 Adres besloten FB-groep = https://www.facebook.com/groups/mar10minuutjesyoutube/?fref=ts

Het eerste filmpje gaat helemaal over DE EHBO powerfood: Noten en zaden , echt ze zijn anti-aging, helpen je lijf om zich tegen ziektemakers te verdedigen, maken je blijer en zorgen voor je binnen-en buitenkant. Ik heb ze in Mar10 minuutjes verwerkt in een zalige GRANOLA, een recept dat je in mijn tweede boek 'Easy, healthy, fast' terugvind.

De volgende ingrediënten heb je ervoor nodig, met het filmpje erbij 'poepsimpel', dus laat het smaken , vanaf nu heb jij jouw eigen 'energyboost-pot' in de keuken, je kantoorlade of gewoon ergens bij de hand staan, smakelijk. Laat me gerust weten hoe t bevalt he , njomnjomnjom.

- Ingrediënten:
450 g havervlokken
300 g gemengde noten (amandelen, hazelnoten, cashewnoten... geen walnoten)
75 g zaden en pitten (sesam, zonnebloem, pompoen)
65 g pecannoten
50 g gedroogde gojibessen en wat walnoten  ( voeg deze of ander gedroogde vruchten op het einde van je bakken toe wanneer de oven al is afgezet en alles afkoelt)
- Smaak/Kruiden:
beetje vanillepoeder
8 el rijst- of haverstroop (acaciahoning of agave kunnen ook)
2 el kokosolie
25 g gebroken lijnzaad ( ook pas bij afkoelen van het geheel toevoegen!)

Tot snel he en smakelijk !!!

Mar10

 

 

Reacties

Wat een fijne, spontane 10 '. Leuk, positief, hopelijk veel mooie dames in hun ochtendspiegel.
Beste Martine, Ik reageer via deze op je filmpjes omdat ik geen g-mail account heb. Ik vind je filpjes heel leuk om naar te zien en interessant. Vooral de 2 recepten en de tao massage waren mijn favorieten. Ik had de uitleg over de tao massage al in je boek gelezen maar vond het veel duidelijker in het filmpje. Je vroeg wat ons interesseert en waar we meer over zouden willen horen. Eind maart zal het 2 jaar geleden zijn dat ik een hersentrombose met epilepsieaanval en hersenbloedingen, op mijn 43ste heb gehad, desondanks ik geen roker ben of ongezond leefde. Mijn bloed is te dik, waarvoor ik de nodige medicijnen krijg. Sindsdien kamp ik met concentratie- en geheugenstoornissen die mij hoofdpijnen bezorgen. Ik ben heel snel vermoeid, verdraag moeilijk drukte, lawaai (die meestal voor andere normaal is) en heb aan mijn rechterzijde verminderde kracht en krampen en verminderde gevoeligheid. Voor mijn neurologe is mijn dossier gesloten, maar gelukkig krijg ik veel ondersteuning van mijn huisarts. Het klinkt misschien niet zo positief, maar ik ben blij dat ik nog leef en er ben voor mijn gezin, want het heeft er slecht uitgezien. Ik kan redelijk normaal leven mits ik rekening hou met de beperkingen die mijn lichaam mij geeft. De ene dag is ook de andere niet, maar er zijn nog vele mensen met gezondheidsproblemen. Zelf ben ik op zoek naar middeltjes die mij op een of andere manier kunnen helpen. Daarom vroeg ik mij af of je wat tips hebt. Die van de noten en een vitamine B-complex ga ik al uitproberen. Bedankt en doe zo verder met je leuke filmpjes. Vriendelijke groeten, Christine Faucq

Reactie toevoegen